آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۸۰۶۴

۳۸ هزار و ۳۰۵ بارنامه طی ۱۲ روز گذشته در گلستان صادر شد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان گفت: طی ۱۲ روز گذشته و در حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به ایران ۳۸ هزار و ۳۰۵ بارنامه برای حمل و نقل درون و برون استانی کالا‌ها در استان صادر شده است.
۳۸ هزار و ۳۰۵ بارنامه طی ۱۲ روز گذشته در گلستان صادر شد

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عادل مصدقی در نهمین جلسه شورای معاونین اداره کل با اشاره به صدور ۳۸ هزار و ۳۰۵ بارنامه طی ۱۲ روز گذشته، اظهار کرد: همچنین در این مدت تعداد ۷ هزار و ۵۷ صورت وضعیت مسافری هم برای انتقال هموطنان به استان گلستان و سایر استان‌ها صادر شده است.

وی با بیان اینکه طی ۱۲ روز جنگ تحمیلی اسرائیل بر ایران، تمام جاده‌های استان باز بوده، افزود: درصد تردد‌های ورودی استان نیز در این روز‌ها بیشتر از گذشته بوده است.

مصدقی ادامه داد: هم اکنون نیز آمادگی‌های لازم ماشین آلات و ناوگان راهداری به معاونین و روسای ستادی و شهرستانی برای بحران‌های احتمالی داده شده و تاکید شده که با هشیاری و آگاهی، مراقبت‌های لازم صورت گیرد.

به گفته وی، تامین ناوگان مورد نیاز محصولات کشاورزی از جمله نهاده‌های دامی نیز در دستور کار ویژه این روز‌های مجموعه است تا به موقع و بدون کمبود در دسترس هم استانی‌ها و هموطنان قرار گیرد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان همچنین از ذخیره سازی سوخت، آماده سازی راهدارخانه‌ها، رصد فضای مجازی، جذب اعتبارات مانده، برنامه ریزی برای مراسم اربعین و هماهنگی با نهاد‌ها و فرمانداری‌ها به‌عنوان بخش مهم دیگر برنامه‌های اداره کل دانست که این روز‌ها در حال انجام است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار