آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۰۹۶۱

افزایش تولید و اشتغال در دهدشت با راه‌اندازی کامل کارخانه آجر

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر لزوم رفع مشکلات کارخانه آجر دهدشت تاکید کرد و گفت: در صورت راه‌اندازی همه خطوط، اشتغال‌زایی این کارخانه تا سه برابر افزایش می‌یابد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، یداله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد در بازدید از کارخانه آجر دهدشت گفت: یکی از پروژه‌های مهم‌ استان و شهر دهدشت کارخانه آجر است، خوشبختانه این کارخانه از نظر تکنولوژی در جنوب کشور بی‌نظیر است و ظرفیت اسمی آن تولید ۱۲۰۰ تن آجر در روز بوده است.

استاندار افزود: متأسفانه در حال حاضر ظرفیت فعلی بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن تولید روزانه است، علت این امر، راه‌اندازی نشدن چهار خط تولید به‌طور کامل است، به‌طوری که تنها یک خط فعال است و همین موضوع باعث کاهش بهره‌وری اقتصادی و تعدیل نیروها شده است.

وی افزود: برای راه‌اندازی یکی از خطوط تولید، نیاز به ۱۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری است که حدود ۴۰ تا ۵۰ میلیارد تومان آن از طریق تسهیلات بانکی باید تأمین شود. سرمایه‌گذار بخشی از هزینه‌ها را متقبل شده، اما برای تکمیل پروژه، حمایت مالی دولت ضروری است. 

استاندار بیان کرد: این کارخانه با مشکلاتی در تأمین گاز و برق مواجه است و با توجه به اینکه واحد تولیدی در حال حاضر با حداکثر ظرفیت کار نمی‌کند، مقرر شد مهلتی برای پرداخت معوقات گاز داده شود و همچنین ۵۰ درصد از هزینه‌های جاری توسط نهادهای مربوطه پوشش داده شود تا فشار مالی بر سرمایه‌گذار کاهش یابد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در جلسه کارگروه رفع موانع تولید و شورای اداری استان، موضوعات این کارخانه را مطرح خواهیم کرد تا با رفع مشکلات، زمینه برای افزایش تولید و اشتغال‌زایی فراهم شود. در صورت فعال‌سازی کامل خطوط تولید، ظرفیت اشتغال این واحد دو تا سه برابر وضعیت کنونی خواهد شد و نیروهای تعدیل‌شده نیز بازخواهند گشت و نیروی جدید جذب خواهد شد.

وی در پایان تأکید کرد: این بازدید با هدف حمایت از تولید داخلی و رفع موانع پیش‌روی صنعتگران انجام شد و امیدواریم با همکاری دستگاه‌های اجرایی، این واحد تولیدی منحصربه‌فرد بتواند به حداکثر ظرفیت خود دست یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار