آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۰۹۹۶
در بیانیه قرارگاه جنگ شناختی تاکید شد؛

پشتیبانی کامل از جهادگران عرصه دیپلماسی و اعتماد به آنان بر همگان لازم است

قرارگاه جنگ شناختی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در بیانیه‌ای تاکید کرد: مسئولان نظام با هدایت مقام معظم رهبری، بر اساس مصالح ملی کشور تصمیم می‌­گیرند، بنابراین در عین «تبیین مصالح ملی»، حمایت و پشتیبانی کامل از جهادگران عرصه دیپلماسی و اعتماد به آنها بر همگان لازم است.
پشتیبانی کامل از جهادگران عرصه دیپلماسی و اعتماد به آنان بر همگان لازم است

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در بیانیه قرارگاه جنگ شناختی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی که امروز؛ پنجشنبه از تارنمای این شورا منتشر شده است، لزوم حفظ آمادگی ملی در کنار زندگی عادی و نخوردن فریب دوگانه مذاکره و حمله، تاکید و حفظ «انسجام» و «آمادگی» ملی و پرهیز از «دوقطبی» طرفدار و عدم طرفدار مذاکره به عنوان راهبرد اصلی عنوان شده است.

در بیانیه رصدی شماره سه قرارگاه جنگ شناختی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، با اشاره به شرایط پس از توقف درگیری‌ها با رژیم صهیونیستی و آمریکا، بر ضرورت حفظ انسجام ملی و آمادگی هم‌زمان با جریان طبیعی زندگی مردم تأکید شده است.

این بیانیه ضمن هشدار نسبت به فریب‌کاری دشمن در القای دوگانه «مذاکره یا جنگ»، خواستار پرهیز از دو قطبی‌سازی داخلی، هوشیاری فعالان شناختی و تقویت جهاد تبیین در فضای رسانه‌ای کشور شده است.

قرارگاه جنگ شناختی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت ابی‌عبدالله الحسین (ع) و یاران با وفایش، با توجه به شرایط فعلی کشور که روزهای پس از قبول «توقف درگیری‌ها» با دشمن صهیونی و امریکا را می‌گذراند، با استناد به بررسی و تحلیل‌های رصدی معتبر و متقن، به منظور هم‌افزایی ظرفیت‌ها و تمرکز عملیات‌های شناختی نهادهای رسمی و گروه‌ها و فعالان دغدغه‌مند مردمی موضوعات شناختی اولویت‌دار را به شرح زیر اعلام می‌کند.

حفظ آمادگی کامل در عین پیگیری روند عادی زندگی

رژیم صهیونیستی و امریکای جنایتکار قابل اعتماد نیستند و هر آینه احتمال تجاوز مجدد آنها به سرزمین اسلامی ایران وجود دارد. بنابراین، همانطور که نیروهای مسلح دست به ماشه، آماده رویارویی با این دشمن متجاوز و حلیه‌گر هستند، ملت شریف ایران و همه افسران جنگ شناختی در عین پیگیری «روند عادی زندگی»، باید ضمن رصد و تشخیص عملیات‌های رسانه‌ای و شناختی دشمن به ویژه در شبکه‌های اجتماعی، «آمادگی کامل» خود را حفظ کرده و به هیچ وجه از «کمیت» و «کیفیت» عملیات‌های شناختی خود نکاهند.

ایجاد نشدن دو قطبی اجتماعی بر سر موضوع «مذاکره هسته‌ای»

آمریکا و شخص ترامپ، همان طرفی در مذاکرات هستند که در تجارب قبلی، نتیجه را پاره کرده و از آن به صورت یک طرفه خارج شدند. در تجربه اخیر نیز در حین مذاکره با ایران، برای اسرائیل مجوز حمله را صادر کرده و حتی خود مستقیم به مراکز هسته‌ای - یعنی همان موضوع مذاکرات - حمله هوایی کردند و درصدد نابودی آن بوده‌اند. پس به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند و صداقتی در آنها وجود ندارد و از این جهت نباید فریب ادعاها، تبلیغات و تضمین‌های ظاهری آنها را خورد.

مذاکره به خودی خود نه مثبت است و نه منفی، بلکه درستی آن بستگی به تامین منافع ملی دارد. از این جهت، مذاکراتی که مجدداً بخواهد مقدمه جنگ و حمله به ایران اسلامی یا مشروط به از بین بردن صنایع هسته‌ای یا توسعه موشکی شود، مورد قبول نیست.

صنعت موشکی نیز ضامن تامین امنیت کشور است و بدون آن کشور همواره در معرض تهاجمات اسرائیل، امریکا و هم‌پیمانان آنان خواهد بود. تجربه حملات مکرر رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های اقتصادی، تجاری و مراکز نظامی سوریه حتی پس از روی کار آمدن حاکمان کنونی که به ظاهر همسو با اسرائیل هستند، بسیار درس‌آموز است.

تمرکز مضاعف بر ارتقای آگاهی از عرصه و مهارت‌های مرتبط نسبت به خانواده‌ها به خصوص مادران، زنان و دختران

هر خانواده ایرانی نهاد مرکزی پایداری و آگاهی کشور است. از این جهت، ارتقای آگاهی و مهارت مادران، زنان و دختران مقاوم ایرانی که منجر به مقاومت و استحکام همسران؛ فرزندان و نهایتا جامعه خواهد بود، مهم‌ترین اقدام در موقعیت کنونی است.

بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، با آغاز حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به تهران و تعدادی از شهرهای ایران، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند و به این ترتیب جنگ تحمیلی آغاز شد.

در روز نخست حملات رژیم صیونیستی به تهران، چندین دانشمند هسته‌ای و استاد دانشگاه از جمله محمدمهدی طهرانچی، فریدون عباسی، احمدرضا ذوالفقاری، سید امیرحسین فقهی، عبدالحمید مینوچهر و مطلبی‌زاده به شهادت رسیدند و شماری از شهروندان نیز مجروح شدند.

سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سرلشکر پاسدار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده هوافضای سپاه پاسداران، سرلشکر پاسدار غلامعلی رشید فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا، سردار کاظمی رئیس سازمان اطلاعات سپاه، سردار علی شادمانی، سردار محمد سعید ایزدی، سردار داوود شیخیان فرمانده پدافند هوایی نیروی هوافضای سپاه پاسداران، نیز از شهدای نظامی روز نخست این تهاجم ناجوانمردانه بودند.

ایالات متحده آمریکا هم بامداد روز یکشنبه (یکم تیرماه) به سه مرکز هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان تجاوز کرد و بعد از ۱۲ روز تجاوز دشمن به کشورمان و پاسخ‌های کوبنده نیروی مسلح ایران به شرارت‌های آن، از صبح سه‌شنبه (سوم تیرماه) رژیم صهیونی مجبور به پذیرش آتش‌بس شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار