آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۱۴۰۰
گزارش|

بحران بی‌پایان آب در کربال خرامه؛ تشنگی میان وعده‌ها و بی‌عملی

در شرایطی که مردم بخش کربال خرامه با کمبود شدید آب شرب مواجه هستند، بحران آب در ۱۰ روستای این منطقه بار دیگر موضوع سوءمدیریت و تعارض منافع در دستگاه‌های اجرایی را به صدر اخبار رسانده است؛ بحرانی که نزدیک به دو دهه است دامنگیر مردم شده و راه‌حلی برای آن ارائه نشده است.
بحران بی‌پایان آب در کربال خرامه؛ تشنگی میان وعده‌ها و بی‌عملی

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حدود دو هفته است که ۱۰ روستای بخش کربال در شهرستان خرامه، در محدوده شبکه آبرسانی قمر بنی‌هاشم، با قطع کامل آب شرب دست به گریبان‌اند. اهالی روستاهای زین‌آباد، نصرت، کمجان، نورآباد، جیان، سقاباد، هاشم‌آباد، روبهقان، گرمنجان و دهقانان می‌گویند که با وجود پیگیری‌های متعدد از سوی فرماندار و مسئولان محلی، تاکنون اقدام مؤثری برای رفع این مشکل صورت نگرفته است.

اعتراضات مردمی که در روزهای اخیر شدت یافته، به صورت تجمع و انتشار در رسانه‌ها بازتاب یافته است. بسیاری از معترضان، خلف وعده‌های مکرر مسئولان را دلیل اصلی تداوم بحران می‌دانند.

بر اساس گفته‌های ساکنان منطقه، منبع اصلی تأمین آب این روستاها، چاهی در شهرستان همجوار است. اما به گفته آنان، با وجود وعده‌های مکرر شرکت آب منطقه‌ای استان، هنوز هماهنگی مؤثری میان نهادهای دو شهرستان برقرار نشده و برداشت‌های غیرمجاز از این چاه، مانع رسیدن سهم واقعی آب به مردم کربال شده است.

بحران آب شرب سالم در این منطقه موضوع جدیدی نیست. حدود ۲۸ روستای بخش کربال نزدیک به بیست سال است که از نبود آب آشامیدنی بهداشتی و پایدار رنج می‌برند. در این مدت، طرح انتقال آب از سد درودزن به‌عنوان راهکار اساسی مطرح بوده، اما این پروژه تاکنون تنها ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و آینده آن نیز همچنان نامشخص است.

در حال حاضر، مردم کربال در روزهای گرم تابستان، چشم‌انتظار تصمیمی قاطع و فوری از سوی مسئولان هستند تا شاید تشنگی چندین‌ساله‌شان پایان یابد؛ تشنگی‌ای که هر سال بیشتر از گذشته بر گلوی این منطقه فشار می‌آورد.


برچسب ها:
آب خرامه
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار