آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۲۳۸۶

فعالیت ۵۱۲ کانون فرهنگی هنری مساجد قم با بیش از ۱۰۰۰ گروه فعال

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد قم گفت: در حال حاضر ۵۱۲ کانون فرهنگی و هنری در مساجد استان فعال هستند که بیش از ۱۰۰۰ گروه مختلف از جمله سرود، نمایش، کتابخانه و مواسات اجتماعی در این کانون‌ها فعالیت می‌کنند و نقش مهمی در ارتقای فرهنگ و هنر منطقه دارند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا حیدری مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان قم در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر ۹۰ گروه سرود، ۸۰ گروه نمایشی، ۱۱۸ کتابخانه و بیش از ۱۰۰ گروه مواسات اجتماعی در مساجد استان فعال هستند. همچنین ۴۵ گروه هنری در زمینه هنر‌های تجسمی و ادبیات فعالیت می‌کنند و گروه‌های فیلم‌سازی نیز در حال گسترش‌اند.

وی افزود: تعداد کانون‌های فرهنگی و هنری در مساجد استان به ۵۱۲ کانون رسیده و تمرکز امسال بر نقش‌آفرینی نوجوانان و استفاده بهتر از ظرفیت‌های فرهنگی و هنری مساجد است.

حیدری درباره فعالیت‌های اجتماعی مساجد گفت: بیش از ۶۸۰ گروه قرآنی با رویکرد قرآنی-عترتی و حدود ۱۰۰ گروه مواسات و خدمات اجتماعی در استان فعالیت دارند که برخی در کانون‌های تخصصی مثل کانون حضرت خدیجه و کانون نیایش فعالند.

وی ساختار فعالیت‌های فرهنگی مساجد را در سه بخش «فرهنگ»، «هنر» و «نوآوری» توضیح داد: بخش فرهنگ شامل کتاب و دانش است، بخش هنر شامل سرود، نمایش و هنر‌های تجسمی و بخش نوآوری به کارآفرینی و فناوری اختصاص دارد.

حیدری افزود: امسال با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی، اداره فرهنگ و ارشاد، آموزش و پرورش و ورزش و جوانان، طرح‌هایی برای پر کردن اوقات فراغت نوجوانان اجرا می‌شود و افتتاحیه آن با حضور ائمه جماعات و فعالان فرهنگی برگزار شده است.

وی همچنین از برگزاری رویداد «همصدا با مسجد» در حرم حضرت معصومه (س) تصریح کرد: بیش از ۳۰ نهاد و دستگاه استان در آن شرکت داشتند و خدمات فرهنگی و آموزشی به مساجد و کانون‌ها ارائه کردند. این رویداد برای اولین بار با این وسعت در قم برگزار شد.

حیدری به تشکیل قرارگاه عملیات رسانه‌ای و فعالیت لشکر سایبری نوجوانان اشاره کرد و گفت: نوجوانان در فعالیت‌های سایبری و برنامه‌های میدانی مثل سرودخوانی و تجمعات محلی حضور فعالی دارند.

وی افزود: طرح پیوند مسجد و مدرسه برای سومین سال متوالی اجرا می‌شود و برنامه‌های اوقات فراغت بر اساس علاقه نوجوانان و ویژگی هر مسجد طراحی شده است.

مدیر ستاد کانون‌های مساجد قم گفت: بیش از ۷۰ برنامه فرهنگی مختلف در مساجد استان در حال اجراست و طرح شناسایی استعداد نوجوانان که از سال گذشته شروع شده، با هدف کشف نخبگان و ساخت هویت و شخصیت برای آنهاست.

وی در پایان از فعالیت ۱۳۰ کانون فرهنگی با هسته‌های مقاومت تربیت‌محور خبر داد: با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی و پشتیبانی سامانه «شمع» برنامه‌های فرهنگی و تربیتی به‌خصوص در تابستان برگزار می‌کنند. همه این فعالیت‌ها برای تقویت جایگاه مساجد و نقش نوجوانان در فرهنگ استان برنامه‌ریزی شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار