
همایش بیوتکنولوژی؛ فرصتی برای شبکهسازی جامعه علمی و بینالمللی

مهدی شمسآرا درباره ششمین همایش بینالمللی و چهاردهمین همایش ملی بیوتکنولوژی گفت: این رویداد علمی از ۳۰ مهر تا ۲ آبان امسال به شکل حضوری و مجازی برگزار می. شود و آخرین مهلت ارسال اصل مقالات تا ۱۵ مرداد و آخرین مهلت ثبتنام در همایش ۱۵ مهر ماه است.
وی افزود: این همایش با شعار محوری بیوتکنولوژی، پیشران اقتصاد نوین در خدمت سلامت، کشاورزی و صنعت به همت انجمن بیوتکنولوژی ایران و با همکاری دانشگاهها، مراکز تحقیقاتی، سازمانها و نهادهای مرتبط در سالن همایشهای بینالمللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار میشود.
عضو هیات علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیستفناوری، هدف از برگزاری این همایش را فراهم ساختن بستری بهمنظور تبادل آخرین دستاوردهای علمی و فناورانه، تعامل میان پژوهشگران و سیاستگذاران و ترویج نقش محوری زیستفناوری و اقتصاد زیستی در حل چالشهای حوزه محیط زیست، کشاورزی، صنعت، سلامت و غذایی عنوان کرد و گفت که این همایش هر دو سال یکبار برگزار میشود.
شمسآرا درباره محورهای این همایش گفت: شتاب سرسامآور تحولات زیستفناوری، سرمایهگذاری هدفمند در زنجیره تولید و تجاریسازی محصولات دانشبنیان را میطلبد و این همایش میکوشد که با تاکید بر توسعه فناوریهای نوین زیستی راهبردی، چون مهندسی ژنتیک، ویرایش ژنوم، زیستشناسی مصنوعی، فناوریهای امیکس، بیوانفورماتیک و هوش مصنوعی زمینه لازم برای پیوند میان علم، صنعت، بالین و بازار را فراهم سازد و به بررسی آخرین یافتهها، تبادل تجربیات، معرفی فرصتهای سرمایهگذاری و همچنین بررسی مسیرهای تسهیلشده تجاریسازی بپردازد.
وی خاطرنشان کرد: این همایش فرصتی برای شبکهسازی میان جامعه علمی و صنعتی کشور و بینالملل است تا علاوه بر تبادل تجربیات فناورانه نوین در عرصه بیوتکنولوژی، گامی در جهت توسعه علم و فناوری بیوتکنولوژی و اقتصاد زیستبنیان باشد.
دبیر علمی همایش بینالمللی و چهاردهمین همایش ملی بیوتکنولوژی، برپایی نشستهای تخصصی برای استادان و دانشجویان در حوزههای چالشبرانگیز روز و کارگاههای آموزشی را از برنامههای جنبی این رویداد علمی فناوری برشمرد.