آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۳۲۳۹

۷۱ پروژه راهداری در مسیر زائران اربعین در استان مرکزی اجرا می‌شود

مدیرکل راهداری مرکزی از اجرای همزمان ۷۱ پروژه راهداری با اعتبار بیش از ۱۳ هزار میلیارد ریال در مسیرهای منتهی به پایانه‌های مرزی غرب کشور خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، روح‌اله محسن‌زاده با اشاره به تلاش بی‌وقفه راهداران، مهندسین، کارشناسان و پیمانکاران بخش خصوصی برای تسریع در اجرای پروژه‌های راهداری در مسیرهای اربعین، بیان کرد: بیش از ۷۱ طرح مختلف بصورت پیمانی و امانی، صرفاً در محورهای شریانی که در مسیر زوار اربعین حسینی (ع) واقع هستند فعال است.

وی ادامه داد: ۱۶ کارگاه مربوط به اجرای آسفالت، سه کارگاه مربوط احداث ابنیه فنی و ۵۲ کارگاه مربوط به اجرای پروژه‌های ایمنی از جمله خط کشی راه‌ها، احداث و بروزرسانی سیستم‌های روشنایی طولی و نقطه‌ای، اجرای حفاظ‌های بتنی و فلزی، رفع نقاط حادثه‌خیز، رفع نقاط پرتگاهی و مستعد حادثه و نصب بیش از سه هزار و ۵۰۰ عدد انواع تابلوهای ایمنی و علائم هشداردهنده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی تصریح کرد: ۱۱ هزار و ۲۹۱ میلیارد ریال برای پروژه‌های آسفالت، یک‌هزار و ۳۵ میلیارد ریال برای پروژه‌های ابنیه فنی و یک‌هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال برای پروژه‌های ایمن سازی راه‌های استان در نظر گرفته شده است.

محسن‌زاده محورهای اصلی اربعین در استان مرکزی را آزادراه و محور قدیم ساوه - تهران، آزادراه و محور قدیم ساوه - همدان، آزادراه و محور قدیم ساوه - سلفچگان، بزرگراه‌های اراک - راهجرد، اراک - بروجرد و ملایر، دلیجان - اصفهان و دلیجان - سلفچگان و جاده‌های درجه ۲ مسیر اربعین در استان را محورهای دلیجان - محلات، محلات - خمین، خمین - الیگودرز و ساوه - بوئین‌زهرا عنوان کرد.

وی پیش‌بینی کرد: ایام اربعین و در روزهای اوج سفر، تعداد تردد خودروهای عبوری از جاده‌های استان مرکزی به بیشترین سطح خود، یعنی بین یک میلیون الی یک میلیون و ۲۰۰ هزار تردد در روز می‌رسد که مستلزم یک برنامه‌ریزی دقیق برای مدیریت ترافیکی در ایام مذکور است.

محسن‌زاده یادآور شد: حدود ۳۷ مورد از ۷۱ کارگاه جاده‌ای فعال در مسیرهای اربعینی استان مرکزی، بصورت امانی و توسط راهداران زحمت کش و خدوم استان در دست اقدام است که نشان از عزم جدی راهداران برای برقراری سفرهای ایمن برای مسافران و زائران دارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی گفت: علاوه بر ۷۱ کارگاه جاده‌ای فعال در مسیرهای اربعین در استان، پروژه‌های مختلف دیگری از جمله ساخت راه‌های روستایی، نگهداری راه‌های فرعی و روستایی، احداث ساختمان پلیس راه، ساخت تقاطع های غیرهمسطح و احداث ابنیه فنی در راه‌های اصلی، فرعی و روستایی در سایر جاده‌های استان فعال هستند.

محسن‌زاده اظهار کرد: اجرای روکش آسفالت جاده رازقان به دوزج، ساخت راه‌ روستایی احمدآباد فصیح، تعریض محور گلدشت - آشیانه، اجرای روکش حفاظتی میکروسرفیسینگ در جاده اراک - خمین و بلعکس، ایمن سازی جاده خمین - رباط مراد، روکش آسفالت جاده تفرش - دستجرده، ساخت راه‌ روستایی قلعک در ساوه، ساخت راه روستایی وسمق - قوشه خانه در تفرش و اجرای طرح شانه سازی محور تفرش - فرمهین از جمله پروژه‌های فعال استان هستند.

وی گفت: مجموعه اقدامات انجام شده و در دست اقدام با هدف ایجاد سفرهای ایمن برای زائران اباعبدالله الحسین(ع) در عبور از جاده‌های استان مرکزی و البته در سطح راه‌های کشور است که قطعا در کنار مجموعه فعالیت‌های راهداران، رانندگی ایمن و رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی می‌تواند در تحقق این مهم بسیار موثر باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار