آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۴۰۷۴
رئیس کل دادگستری قم:

بیش از ۲ هزار پرونده در قم با صلح مختومه شدند

رئیس کل دادگستری استان قم گفت: بیش از ۲ هزار پرونده در سه‌ماهه نخست سال جاری با تلاش صلح‌یاران و از طریق صلح و سازش در این استان مختومه شده‌اند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدکاظم موسوی، رئیس‌کل دادگستری استان قم، ضمن قدردانی از تلاش‌های ارزشمند فعالان عرصه صلح و سازش در این استان، بر نقش مهم صلح‌یاران در کاهش جمعیت کیفری و ضرورت توسعه فرهنگ صلح تأکید کرد.

وی در ادامه اظهار کرد: صلح‌یاران دادگستری قم با بهره‌مندی از دانش حقوقی، فنون مذاکره و اصول اخلاقی و انسانی توانسته‌اند در سه‌ماهه نخست سال جاری، در پرونده‌های مختلف از جمله اختلافات خانوادگی، مالی، حقوقی و کیفری، طرفین دعوا را به مصالحه دعوت کنند و به این ترتیب، ۲۱۳۷ پرونده را از طریق صلح و سازش مختومه نمایند.

رئیس کل دادگستری استان قم توضیح داد: براساس آخرین آمار میانگین سازش در خردادماه امسال ۶۱ درصد اعلام شده است.

موسوی افزود: صلح‌یاران با برگزاری جلسات متعدد و پیگیری مستمر، فضایی مملو از همدلی و تفاهم ایجاد می‌کنند تا ریشه‌های اختلاف را شناسایی و با ارائه راهکار‌های مناسب به حل و فصل منازعات کمک کنند. این اقدامات موجب کاهش تنش‌ها و ارتقای سطح رضایت طرفین دعوا شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در بازه زمانی مذکور، با تلاش و پیگیری‌های صلح‌یاران، زمینه آزادی ۱۳ نفر از زندانیان استان فراهم شده است. این موضوع نشان‌دهنده نقش مؤثر نهاد صلح‌یاری در کاهش جمعیت کیفری و بازگرداندن افراد به خانواده و جامعه است.

موسوی ادامه داد: صلح‌یاران با حمایت از خانواده‌های زندانیان، جلب رضایت شاکیان و ارائه مشاوره‌های لازم، نقش تعیین‌کننده‌ای در آزادی این افراد ایفا کرده‌اند. این اقدامات ارزشمند کمک کرده تا علاوه بر کاهش بار دستگاه قضایی، زمینه بازسازی و اصلاح اجتماعی فراهم شود.

رئیس شورای قضایی استان قم در ادامه با تأکید بر اهمیت صلح و سازش در حل و فصل دعاوی و کاهش ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضایی، خاطرنشان کرد: دادگستری استان به طور مستمر در جهت تحقق اهداف عالیه خود، یعنی ترویج فرهنگ گذشت و مدارا در جامعه، گام برمی‌دارد.

رئیس کل دادگستری استان قم افزود: این نهاد از تلاش‌های بی‌وقفه صلح‌یاران قدردانی و حمایت می‌کند.

وی در پایان تاکید کرد: توسعه فرهنگ صلح و سازش نه تنها به کاهش پرونده‌های قضایی کمک می‌کند بلکه باعث افزایش انسجام اجتماعی و تقویت روابط انسانی در جامعه می‌شود و این مسیر باید با همت همه دستگاه‌ها و اقشار مردم ادامه یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار