آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۴۱۴۵

متاورس برای نیروگاه‌های هسته‌ای/ پلتفرم هیتاچی برای افزایش بهره‌وری در طراحی و عملیات

یک شرکت ژاپنی «پلتفرم متاورس برای نیروگاه‌های هسته‌ای» را راه‌اندازی کرده است. هیتاچی قصد دارد از این پلتفرم برای ساده‌سازی عملیات، از جمله افزایش ایمنی و نگهداری نیروگاه‌های هسته‌ای استفاده کند.
متاورس برای نیروگاه‌های هسته‌ای/ پلتفرم هیتاچی برای افزایش بهره‌وری در طراحی و عملیات

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یک شرکت ژاپنی «پلتفرم متاورس برای نیروگاه‌های هسته‌ای» را راه‌اندازی کرده است. هیتاچی قصد دارد از این پلتفرم برای ساده‌سازی عملیات، از جمله افزایش ایمنی و نگهداری نیروگاه‌های هسته‌ای استفاده کند.

این رویکرد جدید، نیروگاه‌های هسته‌ای را در یک متاورس با استفاده از داده‌های ابر نقطه‌ای با دقت بالا و داده‌های سه‌بعدی CAD بازسازی می‌کند.

سیستمی که از متاورس و فناوری هوش مصنوعی برای افزایش بهره‌وری در اشتراک‌گذاری اطلاعات، هماهنگی برنامه‌ریزی و مدیریت دارایی‌ها بین ذینفعان با استفاده از آن با شرکایی مانند شرکت‌های برق و پیمانکاران استفاده می‌کند.

سیستم ناوبری به کاربران اجازه می‌دهد مستقیماً بین طبقات حرکت کنند

پلتفرم متاورس برای نیروگاه‌های هسته‌ای، محیطی امن و با دسترسی کنترل‌شده است که فقط برای کاربران مجاز در دسترس است. سیستم ناوبری بصری آن به کاربران اجازه می‌دهد تا مستقیماً بین طبقات نیروگاه حرکت کنند. آنها همچنین می‌توانند برای دسترسی سریع و کارآمد، بازدید خود را از آخرین مکان بازدید شده از سر بگیرند.

این سیستم از دسترسی همزمان چندین کاربر به متاورس پشتیبانی می‌کند و ارتباط و تصمیم‌گیری در لحظه را بین ذینفعان پراکنده جغرافیایی تسهیل می‌کند.

همچنین با ابزار‌های پشتیبانی مهندسی که قابلیت‌های اندازه‌گیری در سطح سانتی‌متر، جلسات مجازی، حاشیه‌نویسی، پیوست فایل به تجهیزات یا مناطق خاص، جستجوی طرح‌بندی تجهیزات و توابع مرتبط با اطلاعات دارایی را برای کمک به عملیات مهندسی ارائه می‌دهند، یکپارچه شده است.

برنامه‌ریزی دقیق و اجرای مطمئن

این شرکت همچنین تأکید کرد که در نصب تجهیزات جدید یا اصلاحات در نیروگاه‌های هسته‌ای، برنامه‌ریزی دقیق و اجرای قابل اعتماد برای تکمیل کار در محل در کوتاه‌ترین بازه زمانی ممکن ضروری است. با این حال، دسترسی به نیروگاه‌های هسته‌ای اغلب توسط مقررات محدود می‌شود و تعداد و مدت زمان بررسی‌های سایت را محدود می‌کند.

در برخی موارد، مناطق کنترل‌شده در حین بهره‌برداری قابل دسترسی نیستند و بررسی‌های در محل را محدود می‌کنند. به گفته هیتاچی، این محدودیت‌ها نیاز به هماهنگی گسترده بین ذینفعان دارد و شرکت‌های برق نقش محوری در به اشتراک گذاشتن اطلاعات و اصلاح برنامه‌های کاری دارند.

صنعت هسته‌ای پس از زلزله بزرگ شرق ژاپن با چالش‌هایی در ژاپن رو‌به‌رو شد، زیرا تمام نیروگاه‌های هسته‌ای داخلی برای مدت طولانی تعطیل شدند.

این شرکت فاش کرد که این صنعت موجی از بازنشستگی در بین پرسنل بسیار ماهر و آگاه، کاهش فرصت‌های آموزشی در محل برای ساخت نیروگاه‌های جدید و کاهش نیروی کار به دلیل تغییرات جمعیتی مانند افزایش سن جمعیت و کاهش نرخ زاد و ولد را تجربه کرده است.

این پلتفرم، جمع‌آوری، تجمیع و تحلیل داده‌های موجود در محل را تسهیل می‌کند.

هیتاچی فاش کرد که پلتفرم جدیدش همچنین به عنوان پایه و اساس یک «نیروگاه داده‌محور» طراحی شده است که این شرکت قصد دارد آن را برای رسیدگی به نیاز‌ها و چالش‌های متنوع شرکت‌های برق - مانند بهبود قابلیت اطمینان تجهیزات، افزایش مدیریت کار و افزایش بهره‌وری عملیاتی - از طریق ایجاد ارزش و حل مسئله مبتنی بر داده، ایجاد کند.

این شرکت مستقر در توکیو فاش کرد که این پلتفرم جدید، Lumada ۳.۰ را در بر می‌گیرد که از دانش تخصصی و هوش مصنوعی هیتاچی برای تبدیل داده‌ها به ارزش برای حل چالش‌های پیش روی مشتریان و جامعه استفاده می‌کند و با همکاری GlobalLogic as One Hitachi توسعه داده شده است و تخصص چندین دهه‌ای هیتاچی در تجارت انرژی هسته‌ای را با فناوری‌های دیجیتال پیشرفته در سطح گروه خود ادغام می‌کند.

طبق یک بیانیه مطبوعاتی، این پلتفرم جمع‌آوری، تجمیع و تجزیه و تحلیل داده‌های موجود در محل را تسهیل می‌کند و از این طریق از برنامه‌ریزی بهینه سرمایه‌گذاری و نگهداری کارخانه از طریق بینش‌های مبتنی بر داده پشتیبانی می‌کند.

این سیستم همچنین از طریق تعاملات رمزگذاری شده در متاورس، ارتباط امنی دارد و کنترل دسترسی محدود به کاربران مجاز است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار