آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۵۸۷۶

مصرف برق در گلستان از ۱۶۰۰ مگاوات عبور کرد

مدیرعامل شرکت توزیع برق گلستان با اشاره به اینکه مصرف برق این استان از یک هزار و ۶۰۰ مگاوات در شبانه‌روز عبور کرده است؛ گفت: سهم سیستم‌های سرمایشی حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ مگاوات است.
مصرف برق در گلستان از ۱۶۰۰ مگاوات عبور کرد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید احمد موسوی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: میزان مصرف برق در استان گلستان در روزهای گذشته، از یک هزار و ۶۰۰ مگاوات عبور کرده و به مرز هشدار رسیده است.

وی با بیان اینکه میزان تولید برق در استان گلستان حدود یک هزار مگاوات است، تصریح کرد: در سال گذشته در روزهای گرم فصل تابستان میزان مصرف برق به یک هزار و ۵۸۰ مگاوات در شبانه‌روز می‌رسید که ماتفاوت کمبود برق از طریق استان مازندران تامین میشد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق گلستان ابراز کرد: بیشترین مصرف برق در روزهای گذشته مربوط به تعرفه و بخش خانگی است و بیشترین مصرف هم توسط سیستم‌های سرمایشی گزارش شده است.

وی ادامه داد: اگر مشترکان بخش خانگی چند نکته ساده مانند، ثابت نگه‌داشتن درجه کولر روی ۲۵، استفاده از نور طبیعی به جای لامپ در طول روز و استفاده از یک کولر به جای چند کولر را رعایت کنند، در مدیریت مصرف برق و صرفه‌جویی، کمک بزرگی کردند.

موسوی گفت: باتوجه به اینکه مصرف برق در این روزها به دلیل گرمای هوا به اوج خود رسیده و از طرف دیگر با ناترازی انرژی مواجه هستیم از ادارات سطح استان تقاضا می‌شود در ساعات اداری ۳۰ درصد و بعد از ساعات اداری ۷۰ درصد در مصرف برق صرفه‌جویی کنند تا از این شرایط عبور کنیم.

وی بیان کرد: مدیریت بهینه مصرف در بخش‌های مختلف خانگی، تجاری و کشاورزی باعث می‌شود تا برق پایداری در بیمارستان‌ها، نانوایی‌ها، پمپ‌بنزین و صنعت داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت توزیع برق گلستان یادآور شد: میزان مصرف برق توسط سیستم‌های سرمایشی در روزهای گرم سال در بخش خانگی به طور میانگین بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ مگاوات است.

گفتنی است، حدود ۹۰۰ هزار مشترک برق در حوزه‌های صنعت، کشاورزی، اداری، خانگی و تجاری از خدمات شرکت توزیع برق بهره‌مند بوده که از این تعداد حدود ۷۰۰ هزار مشترک در بخش خانگی هستند و ۸۰ درصد برق استان را مشترکان بخش خانگی مصرف می‌کنند

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار