
دانیلا وایس: از کشتهشدن ۲۰،۰۰۰ کودک فلسطینی اصلا ناراحت نیستم + فیلم
رهبر مهاجران صهیونیست در مصاحبهای با پیرس مورگان، در مواجهه با سوالی درباره کشته شدن بیش از ۲۰،۰۰۰ کودک فلسطینی از ۷ اکتبر تاکنون، از پاسخ مستقیم به این موضوع امتناع کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، دانیلا وایس، رهبر مهاجران صهیونیست در این مصاحبه دلیل اصلی جنگ را متوجه اعراب کرد و گفت: "فکر میکنم که فلسطینیها، مردم غزه و همهی عربها باید حملات به اسرائیل را متوقف کنند. فکر میکنم که والدین باید خیلی مراقب باشند و به بچههایشان یاد بدهند که از یهودیان نفرت نداشته باشند و بخواهند یهودیان رو بکشند."
وایس افزود: "من در مورد همه چیزهایی که بهعنوان نتیجهی کشتار ۷ اکتبر اتفاق افتاد، خیلی حرف دارم. من از تمام عربها از هر طرف، از هر مرزی هشدار میدهم، هشدار میدهم که آموزش بچهها برای نفرت ورزیدن رو متوقف کنند."
در نهایت، مورگان از وایس خواست که احساسات خود را در مورد کشتهشدن ۲۰،۰۰۰ کودک فلسطینی ابراز کند، اما او همچنان بر مواضع خود باقی ماند و از ابراز همدردی برای قربانیان فلسطینی خودداری کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.