آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۶۹۶۳

واکنش چین به مذاکرات هسته‌ای ایران با تروئیکای اروپایی

سخنگوی وزارت امور خارجه چین در یک کنفرانس خبری در پکن اعلام کرد: باید از رویکرد دیپلماتیک برای حل مسئله هسته‌ای ایران استفاده شود.
واکنش چین به مذاکرات هسته‌ای ایران با تروئیکای اروپایی

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، چین امروز دوشنبه در واکنش به اخبار واصله مبنی بر مذاکرات هسته‌ای ایران و تروئیکای اروپایی (انگلیس، فرانسه و آلمان، کشور‌های طرف تهران در توافق سال ۲۰۱۵ میلادی) در استانبول اعلام کرد که پکن رویکرد دیپلماتیک را «تنها راه» حل مسئله هسته‌ای ایران می‌داند.

بر اساس اعلام این رسانه، گوئو جیاکون، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در یک کنفرانس خبری در پکن در این خصوص گفت: مسئله هسته‌ای ایران به صلح و امنیت در خاورمیانه (غرب آسیا) و همچنین به نظام بین‌المللی عدم اشاعه مربوط می‌شود.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین در این خصوص اعلام کرد: ما همیشه معتقدیم که باید از رویکرد دیپلماتیک برای حل مسئله هسته‌ای ایران استفاده شود و این تنها راه درست است.

گوئو جیاکون، در این ارتباط اضافه کرد: ما از همه طرف‌ها می‌خواهیم که در یک جهت حرکت کرده و به مسیر حل و فصل سیاسی مسئله هسته‌ای ایران کمک کنند.

این در حالیست که شبکه تلویزیونی الجزیره به نقل از تلویزیون ایران گزارش داد که تهران در پاسخ به درخواست اروپا، با برگزاری دور جدیدی از مذاکرات با انگلیس، آلمان و فرانسه موافقت کرده است.

«اسماعیل بقایی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران این خبر را در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما اعلام کرد و افزود: نشانه‌ها حاکی از آن است که دور جدیدی از مذاکرات با سه کشور اروپایی جمعه آینده در استانبول برگزار خواهد شد.

بقایی تأکید کرد که مذاکرات با اروپایی‌ها در سطح معاون وزیر امور خارجه و با حضور آقایان تخت روانچی و غریب آبادی در استانبول برگزار می‌شود و بر برنامه هسته‌ای متمرکز خواهد بود.

در دولت چهاردهم، تا کنون ۴ دور مذاکره با ۳ کشور اروپایی عضو برجام (فرانسه، انگلیس و آلمان) به ترتیب در نیویورک، ژنو، استانبول و ژنو برگزار شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار