آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۷۰۳۴

احتمال حمله ایران یا حمله پیشگرانه از سوی رژیم صهیونیستی؛ جنگ بزودی آغاز می‌شود؟

رسانه های رژیم صهیونیستی مرتبا لزوم حمله پیش دستانه به ایران را اعلام می کنند چرا که به زعم تمام اسرائیل، ایران محتاط، تشنه انتقال و در آماده باش کامل بوده و هشدارها درباره احتمال حمله ناگهانی ایران شدت گرفته است.
احتمال حمله ایران یا حمله پیشگرانه از سوی رژیم صهیونیستی؛ جنگ بزودی آغاز می‌شود؟

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه عبری‌زبان اسرائیل هیوم با اشاره به اینکه ممکن است جمهوری اسلامی ایران حمله پیشدستانه به رژیم صهیونیستی داشته باشد نوشت: احتمال اینکه ایران بخواهد پیش‌دستانه عمل کند و حمله‌ای غافلگیرانه به اسرائیل انجام دهد پیش از آنکه اسرائیل ضربه دیگری وارد کند، افزایش یافته است.

این رسانه افزود: انتقام ایران با هدایت (حضرت آیت‌الله العظمی) خامنه‌ای در راه است؛ هر اشتباهی می‌تواند جنگ با ایران را دوباره شعله‌ور کند. همچنین ایران دستاورد‌های زیادی در جنگ داشته است، به‌دلیل ویرانی‌ای که موشک‌هایش در اسرائیل به بار آوردند و توانایی‌اش در حفظ عملکرد منسجم در طول جنگ.

این روزنامه ادامه داد: در برابر برخی صدا‌ها در ایران که می‌گویند تهران در جنگ پیروز شده و نیازی به حمله ندارد، یکی از روزنامه‌های ایران گزارش داد که مقامات ارشد امنیتی و سیاسی ایران اکنون با جدیت بیشتری در حال بررسی انجام حمله پیش‌دستانه به اسرائیل هستند.

اسرائیل هیوم همچنین نوشت: این روزنامه توضیح داد که این اقدام به‌دلیل تهدید‌های نخست‌وزیر نتانیاهو و وزیر دفاع کَتس بررسی می‌شود؛ آنها گفته‌اند که اگر ایران پروژه تولید سلاح هسته‌ای و موشک‌های بالستیک خود را از سر بگیرد، برنامه‌ای برای اقدام دارند. با توجه به گزارش‌هایی درباره ارسال سلاح از آمریکا به اسرائیل پس از پایان جنگ، روزنامه پیش‌بینی کرد که حمله دیگر از سوی اسرائیل محتمل است. از این رو، خواستار آماده‌سازی ایران برای حمله‌ای پیش‌دستانه شد؛ «یک روز، چند ساعت، یا حتی فقط یک ساعت پیش از حمله صهیونیستی به ایران»، اگر مقامات امنیتی در تهران تشخیص دهند که این حمله قریب‌الوقوع است.

این رسانه در ادامه افزود: برای آماده‌سازی افکار عمومی در ایران جهت اجرای این سناریو، این روزنامه توضیح داد که ایران می‌تواند از این طریق موضوع جنگ و حملات علیه خود را یک‌بار برای همیشه پایان دهد و از این تهدید برای ایجاد بازدارندگی مستمر استفاده کند.

احتمال حمله موشکی غافلگیرکننده به اسرائیل نیز بیشتر شده است

این روزنامه با اشاره به آمادگی کامل ایران برای هر نوع درگیری و جنگ دوباره‌ای نوشت: در جمع‌بندی، اسرائیل و ایران در آستانه ورود به مرحله جدیدی از تقابل استراتژیک خود هستند. اسرائیل اراده‌اش را برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای و توانمندی‌های پیشرفته‌اش برای حمایت از این سیاست نشان داده است. از سوی دیگر، ایران محتاط، تشنه انتقام و در آماده‌باش کامل است – همان‌طور که از اظهارات مقاماتش برمی‌آید.

همچنین افزود: نکته مهم اینکه پس از پایان جنگ با اسرائیل، وزیر خارجه ایران اعلام کرد که ایران با آتش‌بس موافقت نکرده بلکه تنها به شرط توقف حملات اسرائیل، حملاتش را متوقف کرده است. بنابراین، به‌نظر می‌رسد احتمال حمله از سوی ایران افزایش یافته و به‌دنبال آن، احتمال حمله موشکی غافلگیرکننده به اسرائیل نیز بیشتر شده است.

روز گذشته نیز رسانه های رژیم صهیونیستی به نقل از لیبرمن اعلام کردند که لزوم حمله پیش دستانه به ایران جدی است. در این‌باره «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ اسبق اسرائیل گفت: فکرش را بکنید با برخورد تنها ۲۶ موشک ایرانی به اسرائیل چه خسارات عظیمی به وجود آمد و اگر این تعداد ۲۶۰ موشک می‌شد چه چیزی از اسرائیل باقی می‌ماند؟

لیبرمن به کانال ۱۲ اسرائیل گفت: انتقام، تمام چیزی است که ایران به آن فکر می‌کند. در حالی که جاه‌طلبی‌های هسته‌ای تهران همچنان یک مشکل خواهد بود، نگران‌کننده‌تر این است که تمام چیزی که ایران در حال حاضر به آن وسواس دارد، جنگ انتقام‌جویانه علیه اسرائیل است.

وی گفت: این فقط یک تئوری نیست که ایران در حال تلاش برای احیای برنامه هسته‌ای خود است و آنچه بیش از همه مرا نگران می‌کند، موشک‌های بالستیک هستند. شما دیدید که این‌جا چه اتفاقی افتاد وقتی فقط ۲۶ موشک در داخل اسرائیل فرود آمد و میزان خساراتی که ایجاد کرد. آنها در حال آماده‌شدن برای یک حمله بزرگ هستند. ایران هزاران موشک دارد. تصور کنید اگر فقط به جای برخورد ۲۶ موشک ۲۶۰ موشک به اسرائیل برخورد کرده بود؟ چه نوع خسارتی ایجاد می‌شد؟

در همین حال، نشریه فارین‌افرز در تحلیلی خاطر نشان کرد: ایران با شلیک‌های پیاپی به اسرائیل، به اولین کشور در طول تاریخ تبدیل شد که یک قدرت دارای سلاح هسته‌ای را به این شدت در شهرهایش مورد اصابت قرار داده است.

نشریه آمریکایی با انتشار تصویری از انهدام پالایشگاه حیفا، از اثبات ناکارآمدی بازدارندگی اسرائیل در جنگ ۱۲‌روزه خبر داد و نوشت: پس از حمله غافلگیرکننده اسرائیل، ایران علی‌رغم خودداری‌اش از انجام پاسخی تمام‌عیار، با شلیک‌های پیاپی پهپادی و موشکی به اسرائیل، به نخستین کشور در طول تاریخ تبدیل شد که یک قدرت دارای سلاح هسته‌ای را به این شدت در شهرهایش مورد اصابت قرار می‌دهد. پاسخ ایران، بزرگ‌ترین حمله نظامی‌ای بود که تاکنون به یک قدرت هسته‌ای انجام شده است و سلاح‌های هسته‌ای اسرائیل نتوانستند مانع از حملات ایران به تل‌آویو و حیفا شوند. این شکست در جلوگیری از شلیک پهپاد‌ها و موشک‌های بالستیک ایران، نشان‌دهنده پایان یک دوره تاریخی است که بعد از جنگ جهانی دوم، بیش از ۸۰ سال طول کشیده بود.

از سوی دیگر، «اریک واینستاین» تحلیلگر آمریکایی گفت: عقیده دارم میزان آسیبی که ایران می‌توانست به تل‌آویو وارد کند، خیلی بیشتر از میزانی است که شاهد بودیم. ایران دارد خیلی متبحرانه سطحی از خشونت را که می‌تواند تحمیل کند منتقل می‌کند. متأسفانه مردم به خاطر اینکه مدت‌هاست در شرایط صلح زندگی کردند، درک زبان خشونت را فراموش کرده‌اند. به نظرم آنچه شاهد هستیم شروع یک پایان است و آنچه از سوی ایران دیدید، فقط شروع داستان بود. وقتی ایرانیان موشک‌های هایپرسونیک خود را به کلاهک هسته‌ای مجهز کنند، دنیای دیگری پیش‌روی‌تان خواهد بود...

در این میان، دیوید هرست، سردبیر نشریه انگلیسی میدل‌ایست‌آی گفته است: جنگ ۱۲‌روزه با نتیجه‌ای خاتمه یافت که هیچ‌یک از اهداف اصلی جنگی اسرائیل محقق نشد. به گفته آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا، حملات نتوانسته اجزای اصلی برنامه هسته‌ای تهران را از بین ببرد و تنها آن را به مدت چند ماه به تأخیر انداخته است. ایران توانسته سانتریفیوژ‌ها و اورانیوم غنی‌شده خود را از خطر دور کرده و رئیس سازمان انرژی هسته‌ای ایران اعلام کرده که پناهگاه‌های جدید در کوه‌ها ساخته شده است.

وی افزود: هدف جنگی دوم اسرائیل نابودی ناوگان موشکی بالستیک ایران بود که این هدف نیز محقق نشد. زیرا پس از اعلام آتش‌بس از سوی ترامپ، موج جدیدی از حملات موشکی ایران به اسرائیل صورت گرفت.

اما درباره قدرت تخریب موشک‌های ایران، به گزارش رسانه اسرائیلی Ynet وابسته به روزنامه یدیعوت آحارونوت اذعان کرد: فقط با یک فروند موشک ایرانی که به شهر ساحلی بات یام در جنوب تل‌آویو اصابت کرد،۲۷ ساختمان در آستانه تخریب کامل قرار گرفت و حدود ۲۰۰۰ نفر از ساکنان این شهر بی‌خانمان شدند.

همچنین سرهنگ داگلاس مک‌گرگور مشاور پیشین وزارت دفاع آمریکا تصریح کرد: ایرانی‌ها آماده یک جنگ طولانی و شلیک چند ماهه موشک بودند، و بن‌گویر گفت ما قدرت زرادخانه ایران را دست‌کم گرفته بودیم. وزیر دارایی اسرائیل هم در جلسه‌ای خصوصی گفت اگر جنگ ادامه پیدا کند ظرف ۲ هفته به فروپاشی می‌رسیم.

در این هیاهوهایی که در سرزمین های اشغالی حکمفرماست همه در انتظار لحظاتی هستند که حمله ناگهانی ایران به اسرائیل آغاز شود و برای پناهگاه رفتن دوومیدانی سرعت و سبقت احیا شود. ضربات موشکی ایران به دیوانگی ها، زندگی در حدس و گمان و بلاتکلیفی در ساکنان سرزمین اشغالی را افزایش خواهد داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار