آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۷۰۹۵

افزایش تکالیف مالیاتی با حمایت از تولید منافات ندارد

مدیر کل امور مالیاتی استان گلستان با اشاره به تشدید اقدامات بازدارنده برای جلوگیری از فرار مالیاتی و مقابله با اقتصاد زیرزمینی به منظور دست یابی به ۶ هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی در این استان  گفت: حمایت از تولیدکنندگان و واحد‌های کوچک با افزایش تکالیف مالیاتی منافاتی ندارد.
افزایش تکالیف مالیاتی با حمایت از تولید منافات ندارد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، قربان حاجی مشهدی در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: در سال ۱۴۰۱ درآمد مالیاتی استان ۲ هزار میلیارد تومان بود که در سال ۱۴۰۲ به سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۳ به پنج هزار میلیارد تومان رسید.
وی گفت : بر اساس پیوست های بودجه سال ۱۴۰۴، برای سال جاری پیش‌بینی ما تحقق ۶ هزار میلیارد تومان است که با تکیه بر مبارزه با فرار مالیاتی و بدون فشار به تولیدکنندگان، محقق خواهد شد.
حاجی مشهدی ادامه داد : در سال‌های اخیر، گلستان شاهد رشد چشمگیری در درآمدهای مالیاتی بوده است. نسبت مالیات به اعتبارات هزینه‌ای دولت در سال ۱۴۰۰ حدود ۳۰ درصد بود که در سال ۱۴۰۱ به ۴۰ درصد، در سال ۱۴۰۲ به ۴۶ درصد و در سال گذشته به ۵۰ درصد افزایش یافت.
وی ادامه داد : این یعنی نیمی از هزینه‌های دولت در استان از محل مالیات تأمین شده است. هدف‌گذاری برنامه هفتم توسعه، رسیدن این نسبت به ۸۰ درصد است که گامی بزرگ در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و بدون نفت محسوب می‌شود.
مدیر کل امور مالیاتی استان گلستان  گفت : در سطح ملی، نسبت درآمدهای مالیاتی به تولید ناخالص داخلی بین ۶ تا ۷ درصد است، اما در گلستان، به دلیل ماهیت کشاورزی و معافیت‌های مالیاتی برای واحدهای تولیدی در مناطق کمتر توسعه‌یافته، این نسبت تنها ۱.۲۵ درصد است.
وی ادامه داد : برنامه هفتم توسعه هدف‌گذاری کرده که این نسبت در کل کشور به ۱۰ درصد برسد. برای گلستان، رسیدن از ۱.۲۵ درصد به ۱۰ درصد چالش بزرگی است اما با برنامه‌ریزی دقیق، تقویت زیرساخت‌های مالیاتی و تمرکز بر مبارزه با فرار مالیاتی، این هدف قابل دستیابی است.
حاجی مشهدی افزود : در سه سال اخیر تلاش کردیم تعادلی بین تحقق درآمدهای مالیاتی و حمایت از تولید برقرار کنیم. از جمله اقداماتمان می‌توان به کاهش نرخ مالیات واحدهای تولیدی از ۲۵ درصد به پنج تا هفت درصد، تقسیط بلندمدت بدهی‌های مالیاتی تا سه سال و رفع مشکلات مالیاتی واحدهای تولیدی در کارگروه‌های رفع موانع تولید اشاره کرد.
وی گفت:این اقدامات باعث شد هیچ پرونده مالیاتی حل‌نشده‌ای در این کارگروه‌ها باقی نماند. همچنین، با بازدیدهای میدانی از واحدهای تولیدی و بررسی مشکلاتشان در محل، دستورات لازم برای رفع موانع صادر می‌شود.
مدیر کل امور مالیاتی استان گلستان  اظهار کرد:این تلاش‌ها، همراه با تحقق ۱۰۰ درصدی درآمدهای مالیاتی، باعث شد اداره کل امور مالیاتی گلستان به‌عنوان دستگاه برتر در حمایت از تولید شناخته شود.
وی گفت : در چند سه سال اخیر، حدود ۱۵ همت (۱۵ هزار میلیارد تومان) تراکنش بانکی مشکوک در استان شناسایی کردیم که به‌صورت تدریجی در حال بررسی و فراخوان هستند تا حقوق دولت وصول شود؛این اقدام فشار مالیاتی را از روی تولیدکنندگان و واحدهای اشتغال‌زا برداشته و تمرکز ما را روی افرادی قرار داده که از پرداخت مالیات فرار می‌کنند.
حاجی مشهدی افزود:با دستور استاندار، برنامه‌های جدیدی برای مبارزه با فرار مالیاتی و وصول معوقات در حال اجرا است. این رویکرد نه‌تنها منابع مالی دولت را تأمین می‌کند، بلکه از تولیدکنندگان حمایت کرده و بار مالیاتی را عادلانه‌تر توزیع می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار