آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۷۰۹۶
در جلسه هیات امنای پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات؛

صالحی: پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات قوه عاقله وزارت ارشاد است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات باید به عنوان قوه عاقله وزارت فرهنگ عمل کند.
صالحی: پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات قوه عاقله وزارت ارشاد است

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، جلسه هیات امنای پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به ریاست سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این جلسه ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت امام سجاد (ع)، گفت: تصمیم بر این شد تا در دوره فعلی، پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به عنوان قوه عاقله وزارت فرهنگ عمل کند؛ یعنی مطالعات و پژوهش‌های کاربردی که در دفتر مطالعات داشتیم به پژوهشگاه منتقل شود و نسبتی کاربردی با وزارت فرهنگ ایجاد شود.

وی افزود: باید در ساختار جدید، دفاتر مطالعات را از ساختار درونی دور کنیم و پژوهشگاه قوه عاقله و طراح وزارت فرهنگ باشد؛ اصولا یکی از دلایلِ شکل‌گیری پژوهشگاه‌ها در کنار سازمان‌ها نیز همین موضوع بود تا نیاز‌های فکری، مطالعاتی و برنامه‌ریزی سازمان‌ها را تامین کنند؛ اما گاهی اوقات پژوهشگاه‌ها یک مسیر رفتند و سازمان‌ها مسیر دیگری که همین امر موجب شد نقاط اتصال کمی میان آنها شکل بگیرد و آنگونه که انتظار می‌رفت اثربخش نباشند.

صالحی تصریح کرد: باید بررسی کنیم تا دریابیم با چه اقداماتی تولیدات پژوهشگاه‌ها اعم از کتاب، پژوهش و ... به وزارت فرهنگ امتداد می‌یابد و حاصلِ بیشتری برای مدیران و کارشناسان ارشد داشته باشد.

رئیس هیات امنای پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات اظهار داشت: باید از این پژوهش‌ها گزارش‌های سیاستی یا محور‌های برجسته به دست بیاید تا مجموعه معاونین، بهتر از آن بهره‌مند شوند.

در این جلسه گزارشی از حسابرسی موسسه از عملکرد و صورت‌های مالی سال ۱۴۰۰ ارائه شد.

تصویب آخرین آیین‌نامه اداری و استخدامی اعضای هیات علمی و غیرهیات علمی و اصلاح نظام‌نامه پژوهشی، برخی دیگر از دستورکار‌های جلسه هیات امنای پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات بود.

در این جلسه حسین انتظامی به عنوان رئیس کمیسیون دائمی تخصصی هیات امنای پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات انتخاب شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار