آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۷۲۸۳
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری:

دانشگاه جامع علمی کاربردی این ظرفیت را دارد تا در توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری کشور نقش آفرینی کند

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی این ظرفیت را دارد تا در توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری کشور نقش آفرینی کند.
دانشگاه جامع علمی کاربردی این ظرفیت را دارد تا در توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری کشور نقش آفرینی کند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد نبی شهیکی تاش معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور در دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن دیدار با دکتر محمد علی اکبری رییس دانشگاه و تبادل نظر پیرامون توسعه فعالیت‌های این دانشگاه، از حمایت معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از این نهاد آموزشی و تعریف سرفصل‌های مشترک کاری خبر داد.

شهیکی تاش طی سخنانی در این نشست اظهار داشت: منش و رویکرد و تعامل سازنده آقای دکتر علی اکبری با همه ارکان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در لایه‌های مختلف همیشه فرصت ساز بوده است و این نشست نیز منجر به نتایج خوبی خواهد شد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه می‌توانیم در سرفصل‌های کاری مشترک و در قالب توافقنامه اجرایی بین دانشگاه جامع علمی کاربردی با معاونت فناوری و نوآوری گام‌های اجرایی اولیه را برداریم، گفت: یکی از حوزه‌های همکاری می‌تواند ارائه آموزش تخصصی دانشگاه جامع علمی کاربردی و تربیت نیرو در سه سرفصل تجهیزات پزشکی، انرژی‌های تجدید پذیری و اقتصاد دیجیتال بخصوص در حوزه انیمیشین و تولید بازی‌های رایانه‌ای به صورت پودمانی باشد.

وی افزود: این آموزش‌ها می‌توانند در سه استان بخصوص در مناطق غیربرخوردار راه اندازی شوند و معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در فراهم کردن زیرساخت‌ها و الزامات اولیه در کنار دانشگاه جامع علمی کاربردی خواهد بود.

شهیکی تاش با اشاره به سامانه خاص - خاستگاه آموزش صنایع – که توسعه و راه اندازی این سامانه توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه جامع علمی کاربردی محول شده است، گفت: سامانه خاص ایده خوبی است و با ایجاد اصلاحات لازم می‌تواند به یک سامانه جامع تبدیل شود، بنابراین اصلاح و توسعه این سامانه در توافقنامه اجرایی بین معاونت فناوری و نوآوری و دانشگاه جامع علمی کاربردی سرفصل مشترک دیگری برای همکاری است. معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه گفت: ماموریت دانشگاه جامع علمی کاربردی در حوزه آموزش‌های تخصصی نقش خود را به خوبی ایفا کرده است و این ظرفیت را دارد تا در توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری کشور نقش آفرینی کند. برای این منظور طراحی مدل مختص دانشگاه جامع علمی کاربردی ضرورت دارد و با توجه به اینکه این زیست بوم در شهر تهران و در استان‌ها متفاوت است باید با تهیه برش‌های ملی و استانی نقشه راه مناسب را تدوین کرد.

محمد علی اکبری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز طی سخنانی در این نشست اظهار داشت: تمام تلاش دست اندرکاران دانشگاه جامع علمی کاربردی این است که این دانشگاه را در راستای ماموریتش به یک جایگاه متعالی برسانند. رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: برای انجام هر کار بزرگی، یک تیم بزرگ لازم است از این رو تیم جدید مدیریتی دانشگاه متشکل از افراد باسابقه، شایسته و متخصص هستند، به طوری که دو نفر از مدیران ارشد دانشگاه جامع علمی کاربردی در سال جاری به عنوان اساتید نمونه کشوری انتخاب شدند. دکتر علی اکبری ادامه داد: دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشگاهی است که قابلیت این را دارد که زینت آموزش عالی کشور باشد چرا که این دانشگاه مقام اول اشتغال را طبق آمار‌های وزارت کار و مرکز پژوهش‌ها دارد. وی با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی یک دانشگاه با گستره ملی است و جامعیت دارد، اذعان کرد: صنعت، فرهنگ و هنر، مدیریت و خدمات اجتماعی و کشاورزی حوزه فعالیت‌های دانشگاه است و صنایع متعدد و مجموعه‌هایی مانند هلال احمر، شهرداری، نیرو‌های نظامی و انتظامی با دانشگاه در ارائه آموزش‌ها همکاری دارند.

علی اکبری ماموریت دانشگاه جامع علمی کاربردی را آموزش در محیط کار دانست و گفت: در مورد دانشگاه جامع علمی کاربردی عبارت ارتباط با صنعت صادق نیست، چون دانشگاه جامع علمی کاربردی به واقع در درون صنعت حضور دارد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی ارزانترین و در دسترس‌ترین شکل خدمات آموزش عالی را ارائه می‌کند، به طوری که تعداد مراکز آموزش علمی کاربردی از تعداد دانشگاه‌های وزارت علوم بیشتر است تا هر فردی بتواند در شهرستان محل زندگی خودش درس بخواند.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی یک دانشگاه منحصر بفرد است، از دولت بودجه اندکی دریافت می‌کند و متکی بر درآمد اختصاصی خود است و باتوجه به برنامه عملیاتی که در دست اجرا دارد، تصمیم دارد به روز باشد و در حوزه فناوری و نوآوری هم سرآمد باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار