آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۷۶۳۷

ظفرقندی: استفاده از گرسنگی علیه مردم غزه، فاجعه انسانی و ننگی تاریخی است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، استفاده از گرسنگی علیه مردم غزه را فاجعه‌ای انسانی و ننگی تاریخی عنوان کرد.

ظفرقندی: استفاده از گرسنگی علیه مردم غزه، فاجعه انسانی و ننگی تاریخی است

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدرضاظفرقندی با انتشار مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت: تحمیل قساوت‌بار قحطی و گرسنگی به عنوان سلاح کشتارجمعی بر مردم و کودکان غزه توسط رژیم صهیونی و بی‌عملی مسئولین کشور‌ها و سازمان‌های بین‌المللی، فاجعه انسانی و ننگ تاریخی است.

پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران نیز با ارسال نامه‌ای رسمی خطاب به رئیس کمیته بین‌المللی صلیب‌سرخ ضمن هشدار و ابراز نگرانی نسبت به فاجعه انسانی و قحطی گسترده در غزه، خواستار اقدام فوری، مستقل و هماهنگ این نهاد برای پایان دادن به رنج غیرنظامیان در این منطقه شد.

دراین نامه، ضمن هشدار نسبت به شرایط وخیم مردم غزه، بر واکنش فوری و قاطع جامعه بین‌المللی برای توقف فاجعه انسانی در غزه تاکید شده است.

 

ظفرقندی: استفاده از گرسنگی علیه مردم غزه، فاجعه انسانی و ننگی تاریخی است

 

رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد، اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران، روی آورد.

در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد و براساس آن، تعدادی از اسیران مبادله شدند، اما در ادامه رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس سرباز زد و از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس، تجاوز‌های نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) نیز از مرگ شمار قابل توجهی از کودکان و سالمندان بر اثر سوء تغذیه شدید خبر داده و اعلام کرد که موارد بیهوشی ناشی از گرسنگی در میان غیرنظامیان و حتی کارکنان این سازمان نیز به‌شدت افزایش یافته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار