آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۷۷۵۱
در گفتگو با SNNTV؛

فلسفی: هر زمان که به سمت شفافیت می‌رویم، مافیای کشاورزی اجازه نمی‌دهد کار درست پیش برود + فیلم

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: مافیای کشاورزی مانع از پیشرفت کارهای شفاف و درست در این حوزه می‌شود و تفاهم‌نامه‌های مهم به نتیجه نمی‌رسد.

فلسفی: هر زمان که به سمت شفافیت می‌رویم، مافیای کشاورزی اجازه نمی‌دهد کار درست پیش برود + فیلم

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری دانشجو، نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با SNNTV اظهار داشت: «تفاهم‌نامه تأمین زنجیره غذایی بین وزارت جهاد کشاورزی و سازمان بسیج امضا شد، اما در عمل هنوز اجرایی نشده است.»
وی ادامه داد: «بسیج اعلام کرده که آمادگی کامل دارد تا پیگیری زنجیره تأمین غذایی را انجام دهد، اما متأسفانه با جابجایی یک مدیر، سیاست‌ها تغییر می‌کند و تفاهم‌نامه‌ها فراموش می‌شوند.»
فلسفی همچنین اشاره کرد: «هر زمانی که به سمت شفافیت می‌رویم، مافیای کشاورزی و برخی منافع شخصی مانع از اجرای درست سیاست‌ها و برنامه‌ها می‌شوند.»
وی تأکید کرد که این چالش‌ها نیاز به برنامه‌ریزی منسجم و پیگیری مستمر دارد تا از پیشرفت در حوزه کشاورزی و تأمین امنیت غذایی کشور اطمینان حاصل شود.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار