آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۸۳۸۰

استان‌های مرزی با جدیت به مسئله صادرات فرهنگی بپردازند

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: دیپلماسی فرهنگی و دیپلماسی همسایگان، از جمله اولویت‌های ما و استان‌هاست. استان‌های مرزی ما می‌توانند با جدیت بیشتری به مسئله صادرات فرهنگی بپردازند.
استان‌های مرزی با جدیت به مسئله صادرات فرهنگی بپردازند

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی ایمانی‌پور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در حاشیه همایش سراسری مدیران گفت: گفت‌وگوی سازنده‌ای با مدیر کل استان‌ها داشتیم که در آن به بررسی موضوع همکاری‌های استانی و بهره‌برداری از ظرفیت‌های استان‌ها در عرصه بین‌المللی پرداختیم. در این نشست، موضوعات مختلفی مطرح شد و زمینه‌های همکاری را با همکارانمان بررسی کردیم؛ از جمله در حوزه‌های علمی، فرهنگی و آموزشی که فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: توافق اصلی ما بر این است که اتاق‌هایی در استان‌ها ایجاد شود تا مسائل مربوط به همکاری‌های بین‌المللی و بهره‌برداری از ظرفیت‌های استان‌ها به‌طور جدی پیگیری شود. استان‌ها دارای ظرفیت‌های علمی خوبی هستند و همچنین در زمینه‌های دیگری که مورد بحث قرار گرفت، نیز پتانسیل‌های زیادی وجود دارد.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: یکی از مسائل مهمی که در ارتباط با صادرات فرهنگی مطرح شد، نیاز به تلاش گسترده در این حوزه است. ما هم‌اکنون در حال گفت‌و‌گو با مجلس شورای اسلامی برای ایجاد تسهیلات قانونی لازم هستیم. علاوه بر این، پیگیری بازارچه‌های محلی در استان‌های همجوار نیز در دستور کار ما قرار دارد.

وی افزود: موضوع دیپلماسی، به ویژه دیپلماسی فرهنگی و دیپلماسی همسایگان، از جمله اولویت‌های ما و استان‌هاست. استان‌های مرزی ما می‌توانند با جدیت بیشتری به مسئله صادرات فرهنگی بپردازند.

حجت‌الاسلام ایمانی‌پور گفت: به نظر می‌رسد اگر بتوانیم ظرفیت‌های داخلی را به خارجی‌ها و ظرفیت‌های خارجی را به داخل کشور معرفی کنیم، به‌طور طبیعی ارتباطات بین‌المللی تقویت شده و توسعه صادرات فرهنگی شکل خواهد گرفت. به هر حال، این تنها آغاز راه است و امیدواریم با همکاری نهاد‌های قانونگذار، نتایج مثبتی حاصل شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار