
هنرمندان موسیقی از اسپاتیفای به دلیل حمایت از توسعه پهپادهای جنگی خارج میشوند
مدیرعامل اسپاتیفای، هدایت سرمایهگذاری ۶۰۰ میلیون یورویی در شرکت آلمانی «Helsing» را بر عهده گرفت؛ شرکتی که در زمینه فناوریهای دفاعی مبتنی بر هوش مصنوعی فعالیت دارد و بر توسعه پهپادهای جنگی خودکار و فناوریهای نظارتی تمرکز کرده است.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، گروه راک استرالیایی «کینگ گیزارد و لیزارد ویزارد» اعلام کرد که در اعتراض به ارتباطهای مالی مدیرعامل اسپاتیفای با صنعت تسلیحات، تمام آثار خود را از این پلتفرم استریم حذف خواهد کرد.
این تصمیم پس از آن گرفته شد که دنیل اک، مدیرعامل اسپاتیفای، هدایت سرمایهگذاری ۶۰۰ میلیون یورویی در شرکت آلمانی «Helsing» را بر عهده گرفت؛ شرکتی که در زمینه فناوریهای دفاعی مبتنی بر هوش مصنوعی فعالیت دارد و بر توسعه پهپادهای جنگی خودکار و فناوریهای نظارتی تمرکز کرده است.
پیش از این، گروه آوانگارد «دیرهوف» از سانفرانسیسکو نیز کل آرشیو موسیقی خود را در اعتراض به سرمایهگذاری دنیل اک در صنعت تسلیحات از اسپاتیفای حذف کرده بود. این گروه در بیانیهای اعلام کرد: «ما نمیخواهیم موسیقیمان باعث مرگ انسانها شود.»
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.