آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۹۱۷۰
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان در پاسخ به دانشجو:

حاشیه نشین‌های شهر کرمان از نعمت برق برخوردار می‌شوند/ فرصت ٣ ماهه

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان گفت: با تصمیمات اتخاذ شده توسط مراجع ذیصلاح با الحاق مناطق حاشیه نشین اطراف شهر کرمان به مناطق روستایی موافقت شده و کار برق رسانی به این مناطق انجام خواهد شد.
حاشیه نشین‌های شهر کرمان از نعمت برق برخوردار می‌شوند/ فرصت ٣ ماهه

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد سلیمانی ساردو مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان در نشست خبری مشترک مدیران صنعت برق استان کرمان در پاسخ به سوال خبرنگار دانشجو در خصوص برق رسانی به مناطق حاشیه نشین شهر کرمان گفت: تا کنون به دلیل مشکل الحاق به مناطق مسکونی روستایی، برای برق رسانی به مناطق حاشیه نشین شهر کرمان نظیر ١٤ معصوم، سیدی، شرف آباد و بخشی از الله آباد منع قانونی داشتیم، اما با تصمیمات اتخاذ شده توسط مراجع ذیصلاح با الحاق این مناطق به مناطق روستایی موافقت شده و کار برق رسانی به این مناطق انجام خواهد شد. 

وی از اختصاص ١٦٠ میلیارد تومانی وزارت نیرو بدین منظور خبر داد و گفت: ٧٠ درصد این مبلغ توسط وزارت نیرو و ما بقی توسط استان تامین می‌شود؛ کار از مرداد ماه شروع و
سه ماهه به پایان خواهد رسید؛ هم اکنون ٥ هزار انشعاب غیر مجاز در کرمان وجود دارد و با چالش مواجه هستیم.

سلیمانی در مورد ناترازی‌های برق و گلایه‌های مردم از افزایش میزان خاموشی‌های برق طی روز‌های اخیر علیرغم قول استاندار کرمان، اعلام کرد: خاموشی‌ها دسته بندی هستند که بخشی ناشی از شرایط و شبکه است و بخشی ناشی از خاموشی‌های برنامه ریزی شده و بخشی نیز ناشی از ناترازی‌های شبکه سراسری از طریق دیسپاچینگ ملی است که در شرایط اخیر تلفیق هر سه مورد را داشتیم که برخی موارد را ما هم خبر نداشتیم.

وی افزود: قله ناترازی همین روز‌ها است؛ قرار شد خودمان در استان خاموشی‌های جدید را با اطلاع رسانی دقیق انجام بدهیم

سلیمانی گفت: سامانه ۱۲۱ عملا ۱۱۰ نفر را می‌تواند پشت خط نگه دارد و پاسخگو باشد؛ در آینده از طریق هوش مصنوعی و نرم افزار بله پاسخگو دهیم؛ سعی ما در عدالت در قطعی برق است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان با بیان اینکه سه هزار چاه کشاورزی داریم که بیش از الگو برق مصرف می‌کنند، بیان کرد: بخش کشاورزی و صنعت ۵۵ درصد مصرف برق را دارند و ۴۵ درصد مربوط به بخش خانگی و تجاری است، اما در تابستان این نسبت معکوس می‌شود و از بخش مولد پیشی می‌گیرد.

وی گفت: هفته گذشته بیشترین قطعی‌ها را داشتیم از این مردم عذرخواهی می‌کنم؛ در برنامه‌های صنعت در پیک مصرف شهرک‌های صنعتی دو روز در هفته باید همکاری کنند و صنایع بزرگ نیز باید ۵۰ درصد برای کل هفته کاهش دهند و از ساعت ۱۸ تا ۲۴ تا ۹۰ درصد را باید کاهش دهند.

سلیمانی گفت: در بخش کشاورزی ۵ ساعت باید پمپ‌ها محدودیت برق داشته باشند و میانگین مصرف برق در پروانه‌ها ۱۵ ساعت است که به بحث ذخیر آب نیز توجه دارد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان اظهار کرد: ادارات در وقت اداری ۳۰ درصد و خارج از وقت اداری تا ۶۰ درصد را باید کاهش دهند؛ در همه ادارات و بانک‌ها کنتور هوشمند نصب شده است؛ گروه‌هایی در سطح شهر داریم که روشنایی نا منعارف اصماف را کنترل می‌کنند.

وی گفت: برای مراکز تجاری کنتور‌های هوشمند وصل شده و به دنبال نصب نصب فیوز‌های هوشمند هستیم؛ با روشنایی‌های غیر متعارف و انشعابات غیرمجاز برخورد می‌شود. 

سلیمانی بیان کرد: در مورد رمزارز‌ها نیز از ابتدای سال ۵۰۰ ماینر جمع آوری کردیم و از سال ۹۸ تا کنون از ۶ هزار مورد عبور کرده است.

وی از بدهکاری صد میلیارد تومانی شرکت‌ها و نهاد‌ها به این مجموعه خبر داد و گفت: ۵۰ درصد این مبلغ مربوط به مراکز دولتی و زغالسنگ است که در شورای تامین مطرح و در حال پیگیری است.
سخنان مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای کرمان

 

سخنان مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای کرمان
سپس مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای کرمان نیز گفت: حفظ پایداری‌ها شبکه‌ها مهم است از مردم بابت خاموشی‌ها عذرخواهی می‌کنم؛ مردم به رعایت الگوی مصرف توجه ویژه داشته باشند.

حمیر رضا حبیبی افزود: استان کرمان ۵ هزار مگا وات نیروگاه نصب شده دارد که ظرفیت عملی آنها ۴ هزار مگا وات است و همچنین ۲۵۰ مگا وات نیروگاه تجدید پذیر منصوبه دارد؛ ۵ هزار مکا وات نیروگاه در حال ساخت داریم و به همین میزان نیروگاه در حال درخواست وجود دارد.

وی با بیان اینکه کرمان در ذوزنقه طلایی تابش خورشید قرار دارد، گفت: تراز تولید برق در استان مثبت است، تا دهه ۸۰ تنها نیروگاه استان نیروگاه زرند بوده که ۶۰ مگاوات بوده و امروز این ظرفیت به ۵ هزار مگاوات رسیده است.

حبیبی اعلام کرد: دو نیروگاه از جمله واحد بخار نیروگاه بوتیا تا یک ماه آینده در مدار قرار خواهد گرفت و همحنین واحد یک و دو نیروگاه گوهران نیز وارد مدار می‌شود.

وی گفت: ٥٠ درصد تولید برق در استان دولتی است و ۵۰ درصد نیز خصوصی است و هم اکنون هر کیلو وات ساعت برق خورشیدی خانگی را ۳۸۲۰ تومان می‌خریم. 

وی به تغییر ریل در تولید برق اشاره کرد و افزود: قوانین واگذاری زمین قبلا برای نیروگاه خورشیدی متناسب سازی نشده بود، اما کمک مجلس این امر تسهیل شده است؛ هر نیروگاه هزار مگاواتی به ۴۰ همت سرمایه گذاری نیاز دارد.

حبیبی اعلام کرد: یک میلیون و ۴۰۰ هزار مشترک در استان داریم و صد وات کاهش مصرف معادل ۱۴۰ مگا وات کاهش مصرف در کل استان است و معادل تولید ۲۰۰ مگا وات تولید برق در نیروگاه است.

اظهارات مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان

در ادامه مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان نیز گفت: این نهاد به ۱۸ شهرستان در جنوب، شرق و غرب استان خدمات ارائه می‌دهد و پراکندگی جمعیت و حجم شبکه زیادی داریم.

حمزه صدیقی افزود: زنجیره ناترازی از سال ۱۳۸۲ شروع شد و فقط یک بخش را نمی‌توان به عنوان مقصر قلمداد کرد. سرانه مصرف انرژی در نقاط گرمسیر به ۱۰ هزار مگاوات می‌رسد و این عدد در مناطق سردسیری ۲ هزار مگاوات است.

وی تاکید کرد: انرژی برق باید بیشتر در اختیار حوزه مولد و بهره برداری قرار گیرد و ما در کنار انرژی خورشیدی، ظرفیت سنجی تولید انرژی بادی را نیز انجام دادیم و مطالعات تولید برق از زباله‌ها نیز انجام شده که در صورت تنوع تولید انرژی‌های تجدید پذیر می‌توان وابستگی را از انرژی‌های فسیلی کم کنیم که به حل مشکل ناترازی انرژی کمک می‌شود.

صدیقی با اشاره به نحوه محاسبه میزان مصرف برق در مناطق گرمسیری جنوب کرمان گفت: برای این مناطق الگوی گرمسیری یک با قیمت پایه‌ای فصول گرم و با تعدیل محاسبه می‌شود و در تابستان مشکلی از بابت تعرفه‌ها نداریم، در زمستان نیز که تعدیل قیمت برق برای این مناطق نداریم باید مصرف را مدیریت کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان گفت: قسمت زیادی از صرفه جویی در مصرف انرژی به کمک رسانه‌های کشور قابل انجام است.

وی اظهار کرد: در صنایع ساختمانی مصالحی باید مصرف شود که میزان مصرف و هدر رفت انرژی کمتر شود و نیاز به بازنگری در سیاست‌ها در حوزه مصرف و بخش کشاورزی داریم، بیش از ۱۵۰ مگاوات انرژی در حوزه کشاورزی جنوب کرمان استفاده می‌شود که یکی از دلایل آن سطح آب‌های زیر زمینی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار