کد خبر:۱۳۰۵۲۴
اخبار جشنواره فيلم پليس/
فرهاد توحیدی: نوع نگاه فیلمساز به موضوعات اجتماعی بسیار مهم است
عضو هیئت مدیره خانه سینما، سینما و فیلمسازی را از ابزاري مهم در زمینه پیشگیری از جرایم دانست و گفت: بسیاری از فیلمها تاثیر زیادی روی تماشاگر میگذارند و نگاه فیلمساز به موضوعات اجتماعی بسیار مهم است.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، فرهاد توحیدی رویکرد ناجا به برگزاری جشنواره سینمایی را مهم خواند و گفت: این رویکرد بسیار هوشمندانه است، چرا که پلیس کشورهای پیشرفته از منظر هنر و فرهنگ به حوزه اجتماعی نگاه میکنند. باید همانند دستگاههایی که مسئول بهداشت روان و جسم افراد جامعه هستند، شعار پیشگیری بهتر از درمان است را سرلوحه کارها قرار داده و به سمتی حرکت كرد که بسترهای جرم خیز از بین برود.
توحیدی با بیان اینکه تعامل بین پلیس و هنرمندان در یک دهه گذشته به شکل مثبتی تغییر پیدا کرده، خاطر نشان کرد: در گذشته این ارتباط اینگونه خلاصه میشد که سینماگران برای فیلمبرداری برخی پروژهها که نیازمند مجوزهای لازم بودند به پلیس مراجعه میکردند و در واقع نیروی انتظامی جز صدور مجوز كار ديگري انجام نميداد.
وی ادامه داد: همچنین پلیس گاهی با خواندن فیلمنامهها مجوزهای لازم را صادر میکرد، اما در حال حاضر خوشبختانه این مشکلات مرتفع شده و ارتباط بین این دو قشر به یک گفتوگوی سازنده ارتقاء پیدا کرده و به ارتباطی دو سویه تبدیل شده است.
توحیدی افزود: با تغییر رویکرد پلیس نسبت به حوزه اجتماعی این عزم به وجود آمد که ناجا به انجام کار فرهنگی روی بیاورد و ایجاد این باور آنها را به سمت سینماگران و هنرمندان کشاند تا مشکلات را با زبان هنر حل و فصل کنند.
وی در ادامه تصریح کرد: هنر جریان آرامی است که در دراز مدت اثراتش را نمایان میکند، بنابراین نباید با شتاب تصمیمگیری کرد.
توحیدی تصریح کرد: آنچه از برخورد پلیس با حوزه اجتماعی بر میآید نشان دهنده آن است که رویکردها مثبت شده و باید همین راه ادامه پیدا کند و پلیس باید این باور را داشته باشد که در زمینه فرهنگی و بسترسازی فرهنگی، نمیتوان با جبر و زور کارها را پیش برد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.