فرهاد توحیدی: نوع نگاه فیلمساز به موضوعات اجتماعی بسیار مهم است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۰۵۲۴
اخبار جشنواره فيلم پليس/

فرهاد توحیدی: نوع نگاه فیلمساز به موضوعات اجتماعی بسیار مهم است

عضو هیئت مدیره خانه سینما، سینما و فیلم‌سازی را از ابزاري مهم در زمینه پیش‌گیری از جرایم دانست و گفت: بسیاری از فیلم‌ها تاثیر زیادی روی تماشاگر می‌گذارند و نگاه فیلم‌ساز به موضوعات اجتماعی بسیار مهم است.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، فرهاد توحیدی رویکرد ناجا به برگزاری جشنواره سینمایی را مهم خواند و گفت: این رویکرد بسیار هوشمندانه است، چرا که پلیس کشورهای پیشرفته از منظر هنر و فرهنگ به حوزه اجتماعی نگاه می‌کنند. باید همانند دستگاه‌هایی که مسئول بهداشت روان و جسم افراد جامعه هستند، شعار پیش‌گیری بهتر از درمان است را سرلوحه کارها قرار داده و به سمتی حرکت كرد که بسترهای جرم خیز از بین برود.
 
توحیدی با بیان اینکه تعامل بین پلیس و هنرمندان در یک دهه گذشته به شکل مثبتی تغییر پیدا کرده، خاطر نشان کرد: در گذشته این ارتباط اینگونه خلاصه می‌شد که سینماگران برای فیلمبرداری برخی پروژه‌ها که نیازمند مجوزهای لازم بودند به پلیس مراجعه می‌کردند و در واقع نیروی انتظامی جز صدور مجوز كار ديگري انجام نمي‌داد.
 
وی ادامه داد: همچنین پلیس گاهی با خواندن فیلم‌نامه‌ها مجوزهای لازم را صادر می‌کرد، اما در حال حاضر خوشبختانه این مشکلات مرتفع شده و ارتباط بین این دو قشر به یک گفت‌وگوی سازنده ارتقاء پیدا کرده و به ارتباطی دو سویه تبدیل شده است.
 
توحیدی افزود: با تغییر رویکرد پلیس نسبت به حوزه اجتماعی این عزم به وجود آمد که ناجا به انجام کار فرهنگی روی بیاورد و ایجاد این باور آنها را به سمت سینماگران و هنرمندان کشاند تا مشکلات را با زبان هنر حل و فصل کنند.
 
وی در ادامه تصریح کرد: هنر جریان آرامی است که در دراز مدت اثراتش را نمایان می‌کند، بنابراین نباید با شتاب تصمیم‌گیری کرد.
 
توحیدی تصریح کرد: آنچه از برخورد پلیس با حوزه اجتماعی بر می‌آید نشان دهنده آن است که رویکردها مثبت شده و باید همین راه ادامه پیدا کند و پلیس باید این باور را داشته باشد که در زمینه فرهنگی و بسترسازی فرهنگی، نمی‌توان با جبر و زور کارها را پیش برد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار