حضور ایران با بیش از ۲۵۰ عنوان کتاب در بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی نایروبی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۰۸۶۱۸

حضور ایران با بیش از ۲۵۰ عنوان کتاب در بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی نایروبی

بیست‌وششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب نایروبی از ۲ تا ۴ مهر ۱۴۰۴ در پایتخت کنیا برگزار می‌شود و جمهوری اسلامی ایران با بیش از ۲۵۰ عنوان کتاب در حوزه‌های کودک و بزرگسال در این رویداد فرهنگی شرکت خواهد کرد.
حضور ایران با بیش از ۲۵۰ عنوان کتاب در بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی نایروبی

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو از روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، بیست‌وششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب نایروبی از ۲۴ تا ۲۶ سپتامبر ۲۰۲۵ (۲ تا ۴ مهر ۱۴۰۴) در مرکز نمایشگاهی «سریت سنتر» پایتخت کنیا برگزار می‌شود و جمهوری اسلامی ایران با حضوری گسترده در این رویداد فرهنگی شرکت خواهد کرد.

در چارچوب تفاهم‌نامه تبادل رایگان غرفه میان خانه کتاب و ادبیات ایران و اتحادیه ناشران کنیا، فضایی به مساحت ۱۲ مترمربع به جمهوری اسلامی ایران اختصاص یافته است. خانه کتاب و ادبیات ایران با همکاری رایزنی فرهنگی کشورمان در نایروبی، در این دوره مجموعه‌ای غنی شامل بیش از ۲۵۰ عنوان کتاب در حوزه‌های کودک و بزرگسال عرضه خواهد کرد؛ آثاری متنوع که موضوعاتی، چون گردشگری، ایران‌شناسی، ادبیات کلاسیک و معاصر و دیگر عرصه‌های فرهنگی و علمی را دربر می‌گیرد.

در این نمایشگاه با هدف معرفی ظرفیت‌های نشر کشور‌ها و گسترش همکاری‌های بین‌المللی، برنامه‌های متعدد فرهنگی و هنری نیز برگزار می‌شود. رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در نشست‌های تخصصی این رویداد، به معرفی توانمندی‌های نشر ایران می‌پردازد تا زمینه‌ساز افق‌های تازه‌ای در تعاملات فرهنگی و ادبی میان ایران و قاره آفریقا شود.

بیست‌وششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب نایروبی با حضور ناشرانی از کشور‌های مختلف آفریقا، اروپا و آسیا، فرصتی ارزشمند برای تبادل اندیشه، معرفی میراث مکتوب ملت‌ها و بازتاب غنای فرهنگی و تمدنی آنها به شمار می‌رود.

برچسب ها:
کتاب
پربازدیدترین آخرین اخبار