دانشجويان ايراني بايد در دنيا سرنوشت ساز باشند
سيد علي سيد زاده در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در قم، در خصوص سئوالي مبني بر ريشه اختلافات ايران و آمريكا تصريح كرد: براي غرب، ايران به عنوان كشوري است كه نمي خواهد دست نشانده و گوش به فرمان آنها باشد و قبول اين موضوع براي آنها بسيار سنگين است، به همين دليل آنها به هر طريق ممكن سعي در تحت فشار قرار دادن ايران را دارند.
وي با اشاره به وضعيت حساس اين برهه زماني اذعان داشت: دانشجويان بايد بتوانند در نبرد علمي با دنياي غرب مقابله كنند و از لحاظ علمي، معنوي و فكري تا حدي پيشرفت كنند كه بتوانند در دنيا تاثيرگذار و سرنوشت ساز باشند.
سرپرست بسيج دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي قم در پاسخ به سئوالي در رابطه با سرانجام رويارويي ايران و آمريكا گفت: در روايات فراوان تاكيد شده است كه در نبرد ميان حق و باطل، جبهه حق به پيروزي خواهد رسيد هر چند در اين نبرد متحمل سختيهاي فراوان شويد.
سيدزاده در ادامه در خصوص درخواست اخير آمريكا مبني بر ايجاد دختر حافظ منافع آمريكا در ايران اظهار داشت: بايد هدف اصلي آمريكا از بيان اين موضوع را بفهميم، اگر آمريكا به دنبال اهداف گذشته خود باشد اين درخواست بسيار پوچ و بي معني است ولي اگر هدف ديگري غير از مواضع قبلي آمريكا مطرح باشد بايد آن را شنيد./انتهاي پيام/