شهروند آمریکایی: اگر شیکاگو در خاورمیانه بود ارتش آمریکا به بهانه کمک اعزام می‌شد + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۱۴۴۶۷

شهروند آمریکایی: اگر شیکاگو در خاورمیانه بود ارتش آمریکا به بهانه کمک اعزام می‌شد + فیلم

یورش شبانه مأموران مهاجرت با بالگرد به یک مجتمع مسکونی در شیکاگو و بازداشت کودکان برهنه، موجی از انتقادها درباره آینده دموکراسی در آمریکا به راه انداخته است. شهروند آمریکایی با انتشار ویدئویی به این اتفاق واکنش می‌دهد و می‌گوید، اتفاقی که چند روز پیش در شیکاگو اتفاق افتاد، شوم‌ترین نشانه برای آینده‌ی بقیه‌ی کشور است.
شهروند آمریکایی: اگر شیکاگو در خاورمیانه بود ارتش آمریکا به بهانه کمک اعزام می‌شد + فیلم

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از یک شهروند آمریکایی در واکنش به یورش شبانه مأموران مهاجرت با بالگرد به یک مجتمع مسکونی در شیکاگو و بازداشت کودکان برهنه، اگر این افتضاح در کشور دیگری یا در خاورمیانه اتفاق می‌افتاد، دولت ما آن را بهانه‌ای می‌کرد تا ارتش را برای کمک به آنجا اعزام کند.

امروز بودجه ICE (اداره مهاجرت و گمرک) از هر چیز دیگری در کشور بیشتر است، جز ارتش. و این پول را فقط با نابود کردن نظام سلامت به دست آوردند. یک‌چهارم خانه‌های سالمندان در آستانه‌ی تعطیلی هستند و پانزده میلیون آمریکایی در آستانه‌ی از دست دادن خدمات درمانی، فقط برای اینکه بودجه این سازمان تأمین شود.

این همان شکلی است که دموکراسی ما می‌میرد، این پایان کار ما است.

 

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار