وزیر فرهنگ: حریم تئاتر شهر تا جشنواره فجر افتتاح می‌شود/ بابت تأخیر در اجرای وعده قبلی عذرخواهی می‌کنم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۲۲۷۸۳

وزیر فرهنگ: حریم تئاتر شهر تا جشنواره فجر افتتاح می‌شود/ بابت تأخیر در اجرای وعده قبلی عذرخواهی می‌کنم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن عذرخواهی بابت تأخیر در اجرای وعده قبلی که درباره تئاترشهر محقق نشد، اعلام کرد: پروژه حریم تئاتر شهر تا زمان برگزاری چهل و چهارمین جشنواره تئاتر فجر به بهره‌برداری می‌رسد.
وزیر فرهنگ: حریم تئاتر شهر تا جشنواره فجر افتتاح می‌شود/ بابت تأخیر در اجرای وعده قبلی عذرخواهی می‌کنم

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، اظهار داشت: با وجود تأخیر در اجرای پروژه حریم تئاتر شهر، این طرح تا جشنواره تئاتر فجر آماده و افتتاح خواهد شد.

وی همچنین تأکید کرد که متولیان امر قول داده‌اند تاخیر ایجادشده را جبران کنند.

صالحی ضمن عذرخواهی از عملی نشدن وعده پیشین خود مبنی بر بهره‌برداری از حریم تئاتر شهر در مهرماه ۱۴۰۴، گفت: شاید مهم‌ترین علت این تأخیر، تغییر و تحولاتی بود که در معاونت هنری وزارتخانه رخ داد، اما به هر ترتیب خود را موظف به عذرخواهی می‌دانم.

وی افزود: با روی کار آمدن احمدی، سرپرست جدید معاونت هنری، روند اجرای پروژه سرعت گرفته و هماهنگی‌ها با شهرداری منطقه و مجموعه تئاتر شهر برای تسریع تکمیل طرح انجام شده است.

به گفته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، تصمیم‌گیران و متولیان این پروژه قول داده‌اند عملیات تکمیل حریم تئاتر شهر پیش از آغاز جشنواره تئاتر فجر به پایان برسد.

منبع میزان

پربازدیدترین آخرین اخبار