کاظمی: فریب تبلیغات پوچ دشمن را نخوریم/ هزاران طالب ابراهیمی امروز در عرصه مبارزه با دشمن حضور دارند + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۳۴۶۰۲

کاظمی: فریب تبلیغات پوچ دشمن را نخوریم/ هزاران طالب ابراهیمی امروز در عرصه مبارزه با دشمن حضور دارند + فیلم

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه نباید فریب تبلیغات پوچ دشمن را بخوریم، تاکید کرد: صد‌ها و هزاران طالب ابراهیمی امروز در عرصه مبارزه با دشمن حضور دارند، اما شرط آن بصیرت و آگاهی و معرفت و ایمان و ارتباط با خداست.
کاظمی: فریب تبلیغات پوچ دشمن را نخوریم/ هزاران طالب ابراهیمی امروز در عرصه مبارزه با دشمن حضور دارند + فیلم

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش در اجلاسیه بزرگداشت شهید طالب ابراهیمی، شهید شاخص امسال دانش‌آموزی کشور گفت: شهید طالب ابراهیمی و ۳۶ هزار دانش‌آموز شهید، کسانی بودند که عزت، اقتدار، امنیت، دین و ایمان خود را مدیون تلاش‌ها و فداکاری‌های این عزیزان هستیم.

وی افزود: ما میراث‌دار چنین انسان‌های بی‌نظیری هستیم و اگر قرار باشد راه شهیدان را ادامه دهیم، باید سیره و سبک زندگی شهدا را در زندگی خود جاری کنیم.

وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد: وقتی می‌گوییم شهید، چندین معنا دارد؛ از نظر سن، فداکاری و جانفشانی، و نوع باورها و سیره زندگی. این شاخصه‌ها برای دانش‌آموزان ما شامل ساده‌زیستی، ولایت‌مداری، تقید و تدین، ایمان و عمل صالح، نماز اول وقت و جهد و فداکاری است که مهم‌ترین ویژگی‌های همه شهدای جان‌باخته در راه نظام و انقلاب هستند.

کد ویدیو

دشمن خیال می‌کند جوانان و نوجوانان از نظام و انقلاب فاصله گرفته‌اند اما هر بار سیلی محکم‌تری به دشمنان زده‌اند

کاظمی گفت: امروز میدان اصلی جنگ دشمن، باورهای جوانان و نوجوانان ماست.

وی افزود: دشمن تمام تلاشش را می‌کند تا نسل جدید و دانش‌آموزان ما را بی‌هویت و بی‌اعتقاد بار آورد و آنها را از مسیر شهدا جدا کند.

وزیر آموزش و پرورش خطاب به دانش‌آموزان حاضر در مراسم گفت: دانش‌آموزان عزیزی که در اینجا حضور دارید و یا صدای من را می‌شنوید، مراقب باشید. دشمن ۴۰ سال است که هزاران توطئه و جنگ و فتنه بر علیه نظام جمهوری اسلامی ایران انجام داده، اما به برکت حضور جوانان و نوجوانانی که به خیال خودش فاصله گرفته‌اند، در مقابل دشمن ایستاده‌اند و هر بار سیلی محکم‌تری به او زده‌اند.

کد ویدیو

هزاران طالب ابراهیمی امروز در عرصه مبارزه با دشمن حضور دارند اما شرط آن بصیرت و آگاهی است

کاظمی گفت: دشمن، ملت مستقل و آزاده و سرافراز و دانش‌آموزان پرتلاش و سخت‌کوش و برخوردار از توانمندی‌های علمی نمی‌خواهد.

وی افزود: مقام معظم رهبری فرمودند پاسخ سخت و محکمی که دانش‌آموزان ما در حوزه‌های علمی در سطح دنیا به استکبار جهانی دادند کمتر از موشک‌هایی بود که به سمت دشمن شلیک شد.

وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد: بزرگ‌ترین مزیت رقابتی ما و ویژگی کشور ما که ما را پیروز و سربلند در مقابل دنیای استکبار نگه داشته است فرهنگ ایثار و شهادت جوانان و نوجوانان ماست.

کاظمی ادامه داد: مقام معظم رهبری با درک دقیق و درستی که از جوانان دارند بر خلاف دشمن می‌فرمایند جوانان امروز به مراتب آمادگی بیشتری برای دفاع از نظام و انقلاب به نسبت جوانان اول انقلاب دارند.

وی گفت: صدها و هزاران طالب ابراهیمی امروز در عرصه مبارزه با دشمن حضور دارند اما شرط آن بصیرت و آگاهی و معرفت و ایمان و ارتباط با خداست.

کد ویدیو

فریب تبلیغات پوچ دشمن را نخوریم/ جوانان و دانش آموزان ما در میدان حاضر و آماده‌اند؛ این نسل جدید ماست

وزیر آموزش و پرورش گفت: جوانان و دانش‌آموزان در ۱۳ آبان نشان دادند که سیلی سخت و محکمی را در کنار اقتدار موشکی ما و سیلی‌های سخت سپاه بر دشمن نواختند و صدها بار دیگر هم خواهند نواخت، این نسل جدید ماست.

وی افزود: البته دشمن در یک فضای رسانه‌ای و تبلیغاتی تلاش می‌کند تا صحنه را وارونه جلوه بدهد اما اینگونه نیست؛ دشمن امتحان کرده و صد بار هم امتحان بکند نتیجه‌ آن را خواهد دید.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار