«آلبا» توقیف نفتکش ونزوئلا توسط آمریکا را محکوم کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۶۶۵۶

«آلبا» توقیف نفتکش ونزوئلا توسط آمریکا را محکوم کرد

ائتلاف بولیواری «آلبا» توقیف دومین نفتکش حامل نفت ونزوئلا توسط نیرو‌های آمریکایی را محکوم کرد و آن را اقدامی دزدانۀ دریایی در آب‌های بین‌المللی و نقض حقوق بین‌الملل دانست و خواستار توقف فوری این‌گونه اقدامات شد.
«آلبا» توقیف نفتکش ونزوئلا توسط آمریکا را محکوم کرد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ ائتلاف بولیواری برای ملت‌های آمریکای لاتین (آلبا) عملیات «سرقت و ربایش» انجام‌شده از سوی نیروهای آمریکایی علیه دومین کشتی حامل نفت ونزوئلا را محکوم کرد و اعلام داشت آنچه رخ داده، اقدامی خطرناک از جنس دزدی دریایی در آب‌های بین‌المللی و نقض آشکار منشور سازمان ملل و حقوق بین‌الملل است.

 

این ائتلاف در بیانیه‌ای تأکید کرد که دزدی دریایی آمریکا «تجاوزی غیرقابل‌قبول» علیه تجارت مشروع و حاکمیت دولت‌هاست و هشدار داد چنین رفتارهایی سابقه‌ای خطرناک ایجاد می‌کند که نظام بین‌الملل را تهدید می‌سازد.

 

در ادامه آمده است که اقدام واشنگتن نشان‌دهنده «نیتی عامدانه برای غارت منابع طبیعی» یک کشور دارای حاکمیت است و تصریح می‌کند: «این اقدام شنیع ایالات متحده نه‌تنها ونزوئلا را تهدید می‌کند، بلکه تجاوزی مستقیم علیه همه ملت‌ها به شمار می‌آید.»

 

ائتلاف بولیواری همچنین همبستگی کامل خود را با مردم و دولت ونزوئلا اعلام و خواستار توقف فوری این اقدامات غیرقانونی شد.

 

بر اساس گزارش خبرگزاری «بلومبرگ»، ایالات متحده روز یکشنبه نفتکش دیگری را در نزدیکی سواحل ونزوئلا متوقف کرد؛ اقدامی در چارچوب تشدید محاصره نفتی اعمال‌شده علیه کاراکاس. به گفته منابع آگاه، نفتکش «بِلا ۱» که با پرچم پاناما تردد می‌کرد و مشمول تحریم‌های آمریکا بود، در مسیر حرکت به سوی ونزوئلا برای بارگیری نفت قرار داشت.

 

این توقیف یک روز پس از متوقف‌کردن نفتکش عظیم «سِنتوریِز» رخ داد و پیش از آن نیز در دهم دسامبر جاری نفتکش «اسکیپر» توقیف شده بود. این اقدامات در چارچوب سیاست‌هایی انجام می‌شود که واشنگتن مدعی است با هدف فشار بر دولت رئیس‌جمهور نیکولاس مادورو و به بهانه «مبارزه با قاچاق مواد مخدر» صورت می‌گیرد؛ در حالی که ونزوئلا تأکید دارد این گام‌ها با هدف تغییر نظام و غارت ثروت‌های این کشور انجام می‌شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار