طرح نهضت كاهش قيمت تمام شده هماهنگ با طرح تحول اقتصادي انجام مي شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۶۷۷

طرح نهضت كاهش قيمت تمام شده هماهنگ با طرح تحول اقتصادي انجام مي شود

رئیس موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی با اشاره به تصویب کلیات طرح نهضت کاهش قیمت تمام شده در کمیسیون اقتصادی دولت گفت: با توجه به همسو بودن این طرح با قانون هدفمندسازی یارانه‌ها  هماهنگی ‌های لازم با کارگروه طرح تحول صورت گرفته است تا برنامه‌های نهضت با هماهنگی طرح تحول اقتصادی اجرا شود.
 به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»،  فتح اله رئيس موسسه مطالعات و پژوهش هاي بازرگاني  با اشاره به تصويب كليات طرح نهضت كاهش قيمت تمام شده در كميسيون اقتصادي دولت گفت: در طرح نهضت کاهش قیمت تمام شده، بیش از 20 دستگاه و مجموعه دولتی باید از سال جاری به اجرای طرح های کاهش قیمت تمام شده اقدام کنند.
 
وی ادامه داد: اهمیت و زیرساختی بودن طرح ها، مهمترین شاخص تعیین پروژه های اولویت‌دار برای اجرای این نهضت بوده است.
 
فتح‌اله افزود: با توجه به همسو بودن این طرح با قانون هدفمندسازی یارانه‌ها، هماهنگی ‌های لازم با کارگروه طرح تحول صورت گرفته است تا برنامه‌های نهضت با هماهنگی طرح تحول اقتصادی اجرا شود.
 
رئیس موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی با بیان اینکه در حال حاضر میزان بهره‌وری در کشور بسیار پایین است ، تصریح کرد: با اجرای این طرح می‌توان ضمن افزایش بهره‌وری و استفاده از تمامی ظرفیت‌ها، قدرت رقابت محصولات داخلی را نیز بالا برد.
 
فتح‌اله، تامین منابع مالی را یکی از الزامات اجرای این طرح دانست و گفت : یکی دیگر از طرح‌هایی که در این موسسه پیگیری می‌شود، آمایش تجاری است که از اولویت‌های وزارت بازرگانی در سال جاری محسوب می‌شود.
 
وی با تاکید بر عزم جدی وزارت بازرگانی برای توسعه زیرساختهای تجاری کشور و حمایت‌های نمایندگان مجلس شورای اسلامی از طرح آمایش تجاری گفت: با اجرای این طرح دستیابی به اهداف ترسیم شده در سند چشم‌انداز و رسیدن به توسعه پایدار تسهیل خواهد شد.
 
فتح‌اله ، برگزاری جشنواره ملی نهضت کاهش قیمت تمام شده را از برنامه‌های در دست اقدام موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی اعلام کرد و گفت: این جشنواره در شهریور ماه ، با حضور 60 بنگاه اقتصادی و صنعتی با هدف تبادل تجارب کاهش قیمت تمام شده برگزار می‌شود.
 
یادآور می‌ شود اجرای نهضت کاهش قیمت تمام‌ شده بر مبنای برنامه راهبردی از سال 90 آغاز شده است و تا سال 95 ادامه می‌یابد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار