هفتمین نشریه‌ی «اعراف» منتشر شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۸۷۱۸
نشریات دانشجویی|

هفتمین نشریه‌ی «اعراف» منتشر شد

هفتمین شماره نشریه «اعراف» انجمن علمی علوم قرآن و حدیث دانشگاه قم با محوریت هوش مصنوعی و علوم اسلامی منتشر شد.
هفتمین نشریه‌ی «اعراف» منتشر شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ هفتمین شماره نشریه علمی ـ فرهنگی «اعراف» وابسته به انجمن علمی علوم قرآن و حدیث دانشگاه قم منتشر شد. این شماره با محوریت مباحث علمی و روزآمد، به موضوعات متنوعی در حوزه علوم اسلامی و فناوری‌های نوین می‌پردازد.

 

در این شماره، گزیده‌ای از سخنرانی بهجت‌پور در آیین بزرگداشت علامه طباطبائی (ره) منتشر شده است. همچنین بررسی «فرهنگ استفاده از هوش مصنوعی» به‌عنوان یکی از موضوعات مهم و نوظهور در فضای علمی، از دیگر مطالب این شماره به شمار می‌رود.

 

مصاحبه با اساتید دانشگاه درباره کاربرد‌های هوش مصنوعی در علوم اسلامی نیز بخش دیگری از مطالب هفتمین شماره نشریه «اعراف» است که به بررسی دیدگاه‌ها و ظرفیت‌های این فناوری در حوزه مطالعات قرآنی و حدیثی می‌پردازد.

پربازدیدترین آخرین اخبار