انتقاد شدید مکرون از دنیای بی قانون
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۵۹۱۹۸

انتقاد شدید مکرون از دنیای بی قانون

رئیس جمهور فرانسه در جریان سخنرانی خود در نشست سالانه مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوئیس با بیان اینکه نقطه قوت اروپا تاکنون، حاکمیت قانون بوده است، گفت که جهان به سوی هرج و مرج و بی قانونی پیش می‌رود.
انتقاد شدید مکرون از دنیای بی قانون

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو از رویترز، امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه امروز (سه‌شنبه) در سخنرانی خود در مجمع جهانی اقتصاد (WEF) با انتقاداتی شدید از وضع شرایط کنونی حاکمیت قانون در جهان، تاکید کرد که جهان در حال تجربه یک تغییر و تحول به سوی دنیایی بدون قانون و حقوق بین‌الملل است.

مکرون گفت: «جهان در حال تغییر به سوی دنیایی بدون قانون است، جایی که حقوق بین‌الملل زیر پا لگدمال می‌شود و تنها قانونی که به نظر می‌رسد مهم است، قانون قوی‌ترین‌ها است».

وی همچنین افزود آن چیزی که او آن را «جاه‌طلبی‌های امپریالیستی» می‌نامد، دوباره ظهور یافته است.

به گزارش ایرنا، مکرون پیشتر در جریان سخنرانی سالانه سال نو خود در فرماندهی پشتیبانی دیجیتال و سایبری ارتش این کشور با اشاره به نارضایتی ترامپ از بودجه دفاعی اندکی که کشورهای اروپایی برای امنیت خودشان هزینه می‌کنند، یادآور شد: این رویکرد رئیس جمهور آمریکا زنگ هشداری است تا اروپا بیدار شود، چرا که به دلیل تغییرات مورد انتظار در سیاست خارجی واشنگتن، لزوم کاهش اتکا به ایالات متحده برای تأمین امنیت اروپا امری اجتناب ناپذیر است.

پربازدیدترین آخرین اخبار