سردار رضایی: حضور مردم در ۲۲ بهمن، تجدید بیعت با انقلاب و ولایت است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۸۲۴۰

سردار رضایی: حضور مردم در ۲۲ بهمن، تجدید بیعت با انقلاب و ولایت است

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به فعالیت پاسداران کمیته انقلاب اسلامی، آنها را گنجینه ارزشمند انقلاب خواند و از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن دعوت کرد.
سردار رضایی: حضور مردم در ۲۲ بهمن، تجدید بیعت با انقلاب و ولایت است

به گزارش خبرگزاری دانشجو، پیش از ظهر امروز گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی به مناسبت چهل و هفتمین فجر انقلاب برگزار شد. سردار قاسم رضایی، جانشین فرمانده کل انتظامی در این گردهمایی سراسری اظهار داشت: یاد و خاطره همه شهیدان والا مقام انقلاب اسلامی، شهدای دوران دفاع مقدس، مدافعان حرم و حریم نظم و امنیت و شهیدان انتظامی را گرامی می‌داریم و برای فرماندهی معززی کل قوا «مدظله العالی» آرزوی سلامتی و طول عمر داریم.

وی با بیان اینکه مفتخرم در آستانه عید بزرگ فجر و ۲۲بهمن ماه در محضر شما بزرگان و عزیزان باشم و این مهم را قدر می‌دانم، افزود: همه ما مدیون امام (راحل) هستیم، یاد، نام و خاطره امام راحل را گرامی می‌داریم و عهد داریم و پیمان می‌بندیم که تا همیشه در خط امام و رهبری باشیم؛ امروز در زیر پرچم و بیرق ولایت هستیم و بر خود می‌بالم که ولایت فقیه، فرمانده ماست و لباس ما از این جهت مقدس است که زیر بیرق ولایت فقیه بودیم، هستیم و خواهیم بود.

جانشین فرمانده کل انتظامی با اشاره به جایگاه ولایت فقیه خاطرنشان کرد: ولایت فقیه ستون خیمه اسلام است و رمز عاقبت بخیری حرکت در خط ولایت است.

وی با دعوت از آحاد مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه عنوان کرد: فردا عید انقلاب است و مردم بار دیگر با حضور شکوهمند در این عید، علاقه و ارادت خود به نظام و رهبری را به جهان نشان خواهند داد.

سردار رضایی با تبیین دستاورد‌های نظام و انقلاب اسلامی، تشکیل کمیته انقلاب اسلامی را محصول این نظام مقدس دانست و از برکات کمیته انقلاب اسلامی سخن گفت و این کمیته را فرزند انقلاب دانست.

جانشین فرمانده کل انتظامی در بخش دیگری از سخنانش یا آور شد: تاسیس کمیته انقلاب اسلامی در ۲۳ بهمن سال ۱۳۵۷ فلسفه عمیق و غنی دارد، کمیته انقلاب اسلامی بازوی نظامی و انقلاب است و مسیر و فلسفه این کمیته زنده و جاری است.

وی اضافه کرد: امروز مجموعه انتظامی تکیه‌ها کشور و سازمان‌های دیگر است، انتظامی؛ سازمانی منسجم، اعتقادی، انقلابی، ولایی و حافظ دستاورد‌های انقلاب است و نقش پیشکسوتان و بزرگانی، چون شما عزیزان در این عرصه بر کسی پوشیده نیست.

این مقام ارشد انتظامی تاکید کرد: روحیه و منش دفاع تمام قد از انقلاب اسلامی و دستاورد‌های با برکتش، در سازمان عظیم انتظامی تا همیشه زنده است و این روحیه و رویکرد در اعضای کمیته پاسداران انقلاب اسلامی، مشهودتر از همیشه است.

سردار رضایی ادامه داد: باب شهادت در انتظامی باز است؛ فرهنگ شهادت و ایثار برای هر نیروی پلیس آشنا است و آحاد فرماندهان و نیرو‌های پلیس با تاسی از روحیه و منش پیشکسوتان خود، شهادت را بالاترین افتخار خود می‌دانند، جهاد، شهادت و ایثار در سازمان انتظامی، فرهنگی نهادینه و حاکم است.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به نقش بی بدیل اعضای کمیته انقلاب اسلامی در دفاع مقدس یادآور شد: امروز هم شاهدیم، عزیزان و پیشکسوتان مان در کمیته انقلاب اسلامی برای حضور در میدان دفاع از انقلاب اسلامی، اراده و انگیزه و شوق دارند و این تکلیف مداری شما عزیزان و تجربه گرانبهایتان برای ما سرمایه ارزشمندی است.

وی بر لزوم تداوم بهره گیری از تجربه پیشکسوتان در پیشبرد ماموریت‌های جاری انتظامی تاکید کرد و گفت: شما عزیزان در امنیت «محله محوری» می‌تواند نقش بی بدیلی داشته باشید.

سردار رضایی پاسداران کمیته‌های انقلاب اسلامی را گنجینه‌های ارزشمند نامید و بر لزوم توجه به «جهاد تبیین» توسط این پیشکسوتان به منظور معرفی دستاورد‌های های انقلاب اسلامی، تشریح فتنه‌ها و دشمنی‌های دشمنان و ... برای نسل جوان تاکید کرد.

وی گفت: امروز، تکلیف برای تک تک ما بیشتر از همیشه است و این یعنی از «جهاد تبیین» غافل نشویم. شما پیشکسوتان عزیز صاحب تجربه هستید و باید در عرصه جهاد تبیین نیز، چون گذشته و مثل همیشه، انقلابی و پررنگ حضور یابید؛ جهاد تبیین برای همه ما یک تکلیف است.

پربازدیدترین آخرین اخبار