شیخ نعیم: انقلاب اسلامی ایران مقاومت را در منطقه احیا کرد + فیلم
دبیرکل حزبالله لبنان در مراسم یادبود شهید حاج علی حسن سلهب «حاج مالک» گفت: انقلاب اسلامی ایران پس از پیروزی در سال ۱۹۷۹، در کنار مستضعفان جهان ایستاد، مقاومت را در منطقه احیا کرد و پرچم فلسطین عزیز را برای آزادی برافراشت.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزبالله لبنان در مراسم یادبود شهید حاج علی حسن سلهب «حاج مالک» گفت: انقلاب اسلامی ایران پس از پیروزی در سال ۱۹۷۹، در کنار مستضعفان جهان ایستاد، مقاومت را در منطقه احیا کرد و پرچم فلسطین عزیز را برای آزادی برافراشت.
مطمئن هستیم ایران به رهبری امام خامنهای همچنان سرافراز و پایدار باقی خواهد ماند
وی افزود: انقلاب ایران نه شرقی بود نه غربی؛ ۴۷ سال بدون تکیه به شرق و غرب «پایدار و اثرگذار» ایستاد و «مقاومت» را در منطقه زنده نگه داشت و جمهوری اسلامی در تمامی رویاروییها، بهویژه در مقابله با تجاوز رژیم صهیونیستی، به پیروزی دست یافته است و ما اطمینان داریم که به رهبری امام خامنهای همچنان سرافراز، آزاد، استوار و پایدار باقی خواهد ماند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰