برگزاری کنگره ۲۵۰۰ شهید دارالمؤمنین تهران انجام شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۱۵۰۴

برگزاری کنگره ۲۵۰۰ شهید دارالمؤمنین تهران انجام شد

در آستانه ماه مبارک رمضان، کنگره ۲۵۰۰ شهید دارالمؤمنین تهران در منطقه ۱۴ تهران با حضور خانواده‌های معظم شهدا، مدیران شهری و خانواده شهدا برگزار شد.
برگزاری کنگره ۲۵۰۰ شهید دارالمؤمنین تهران انجام شد

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، امیر شهرابی شهردار منطقه ۱۴ تهران در کنگره بزرگ شهدای دارالمومنین تهران که در پردیس تئاتر شهر برگزار شد، با ادای احترام به خانواده‌های شهدا اظهار کرد: توفیق یافتیم در آستانه ماه مبارک رمضان این کنگره را برگزار کنیم. تیم مدیریت منطقه ۱۴ تلاش کرد قدمی کوچک در مسیر تکریم شهدا بردارد و خدا را شاکریم که هر هفته نیز توفیق ادای احترام به خانواده‌های معظم شهدا را داریم.

امیر شهرابی شهردار منطقه ۱۴ تهران در این مراسم با بیان اینکه این منطقه مفتخر به تقدیم ۲۵۰۰ شهید سرافراز است که خون پاک خود را در راه میهن و مردم فدا کردند، گفت: در راستای ادای دین به مقام شامخ شهدا، مفتخر شدیم بیش از صد معبر را به نام شهدا مزین کنیم و در کنار آن بیش از دوهزار تمثال شهید در سطح منطقه نصب شود تا یاد و نام آنان همواره زنده بماند.

شهرابی یاداور شد: این اقدام را وظیفه خود می‌دانیم و در این مسیر از خانواده‌های معظم شهدا طلب دعای خیر داریم.

در این مراسم به صورت نمادین و همزمان، تمثال و پلاک معیر جمعی از شهدا از جمله شهیدان نوروزی و شاه‌نظری رونمایی و نصب شد.

همچنین از خانواده‌های معظم شهدا به‌ویژه خانواده شهیدان غضنفری که مادر بزرگوارشان چهار شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است و ده ها مادر و خانواده شهید تجلیل به عمل آمد.

شهردار منطقه ۱۴ همچنین از رونمایی تندیس «سرباز وطن» در میدان نبرد خبر داد و گفت: در کنار سایر تندیس‌هایی که طی ماه‌های اخیر در جای‌جای منطقه نصب شده، فضای منطقه بیش از پیش با معنویت آمیخته شده است. این موضوع را مایه افتخار خود می‌دانیم و در مسیر اعتلای جمهوری اسلامی ایران آرزوی توفیق داریم.

در این آیین، علیرضا زاکانی شهردار پایتخت نیز حضور داشت و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران ، خانواده‌های شهدا و مسئولان منطقه را همراهی کردند.

شهردار تهران خطاب به خانواده‌های معظم شهدا اظهار داشت: ما مدیون شما هستیم و امیدواریم شهدا در این مسیر دست ما را بگیرید.

برنامه‌های متنوع فرهنگی از جمله اجرای سرود جمهوری اسلامی، شعرخوانی، مدیحه‌سرایی و تقدیر از خانواده‌های شهدای گرانقدر این دیار، بخش‌های دیگری از این مراسم معنوی بود.

در پایان ضمن تقدیر و تجلیل از ده ها خانواده شهید در مراسم، حاضران با قرائت فاتحه و طلب شادی ارواح مطهر شهدا، به‌ویژه ۲۵۰۰ شهید دارالمؤمنین تهران، بر استمرار راه ایثار و شهادت تأکید کردند؛ راهی که امروز با نام شهدا بر تارک کوچه‌ها و معابر منطقه ۱۴ ماندگارتر از همیشه خواهد شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار