کد خبر:۱۳۷۸۲۸۳
وقوع انفجار نزدیک یک نفتکش در سواحل کویت
سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس از وقوع حادثه دریایی در جنوب شرق بندر «مبارک الکبیر» در کویت خبر داد، ولی کویت اعلام کرد که این حادثه در خارج از آبهای سرزمینی این کشور اتفاق افتاده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از الجزیره، اداره عملیات تجارت دریایی انگلیس بامداد پنجشنبه از وقوع حادثه در فاصله ۳۰ مایل دریایی از جنوب شرق بندر مبارک الکبیر در کویت خبر داد.
این سازمان دریایی اعلام کرد که یک نفتکش از شنیده شدن صدای انفجار مهیبی خبر داد و همزمان یک قایق کوچک از منطقه دور شد.
وزارت کشور کویت در واکنش به این خبر در بیانیهای اعلام کرد که خبرها درباره وقوع حادثه در مقابل بندر مبارک الکبیر صحت ندارد.
وزارت کشور کویت خاطرنشان کرد که حادثه مذکور در خارج از آبهای منطقهای کویت رخ داده است و دست کم ۶۰ کیلومتر از بندر مبارک الکبیر فاصله دارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰