حماس تهديدات اولمرت را محکوم کرد
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از العالم، ايمن طه، سخنگوي جنبش حماس در گفت و گو با اين شبکه خبري اظهار داشت: تهديدات ايهود اولمرت ناشي از خلا سياسي کنوني اسرائيل است و هيچ پشتوانه عملي به همراه ندارد.
وي با تاکيد بر اينکه حماس از تهديدات گاه به گاه رژيم صهيونيستي بيمي ندارد، افزود: با توجه به لجاجت و اصرار اسرائيل بر افزايش حملات به شهرها و روستاهاي فلسطين، برخورد و مقابله با رژيم اشغالگر اسرائيل قطعي و حتمي است.
طه خاطرنشان کرد: آتش بسي که گروه هاي فلسطيني با آن موافقت کرده اند، ابدي نيست، بلکه مشروط و داراي سقف زماني است؛ اين مهلت روز بيست و نهم ماه آينده به پايان خواهد رسيد و در زمان مناسب نيز گروه هاي فلسطيني موضوع ميزان تعهد اسرائيل به آن را ارزيابي مي کنند و سپس تصميم مناسبي را اتخاذ خواهند کرد.
سخنگوي جنبش حماس گفت: ناظران معتقدند با توجه به تحولات اخير فلسطين، مانند بستن گذرگاه ها، قطع برق و حملات تروريستي و ناگهاني نيروهاي صهيونيستي به ديرالبلح و القراره واقع در نوار غزه در شب انتخابات آمريکا، بحران اسرائيل در نوار غزه روند صعودي داشته است.
وي گفت: تهديدات اولمرت و امثال وي براي مردم فلسطسين مسئله عجيبي نبوده، بلکه بسيار عادي است.
طه افزود: حماس زماني که با آتش بس موافقت کرد، وقت خود را صرف استراحت نکرد، بلکه با استفاده از فرصت، خود را براي مقابله حتمي که ايهود اولمرت، نخست وزير مستعفي اسرائيل وعده داده بود، آماده کرد.
سخنگوي جنبش حماس با تاکيد بر آمادگي گروه هاي فلسطيني اظهار داشت: گروه هاي مقاومت براي هر مقابله اي آماده بوده و در برابر حملات جديد اسرائيل به نوار غزه دست بسته نخواهند ايستاد./انتهاي پيام/