شهادت ۱۴ نیروی حشدالشعبی عراق
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۸۵۸۶۹

شهادت ۱۴ نیروی حشدالشعبی عراق

سازمان بسیج مردمی عراق (حشدالشعبی) اعلام کرد که در حمله دوشنبه شب به فرماندهی عملیات این سازمان، ۱۴ نفر به شهادت رسیدند.
شهادت ۱۴ نیروی حشدالشعبی عراق

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از الجزیره، سازمان حشدالشعبی عراق اعلام کرد که در حمله شب گذشته به مقر فرماندهی این سازمان در استان الانبار، ۱۴ نفر به شهادت رسیدند.

پیشتر این سازمان در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که در یک تجاوز آشکار و بزدلانه، «سعد دوای البعیجی» فرمانده عملیات الانبار در این سازمان همراه با جمعی از همرزمانش در نتیجه حمله هوایی ارتش تروریستی آمریکا که مقر فرماندهی را هدف قرار داد، به شهادت رسیدند.

در این بیانیه تاکید شده که این جنایت، نقض آشکار حاکمیت عراق و بی‌توجهی به جان فرزندان این کشور محسوب می‌شود.

حشدالشعبی تاکید کرد که خون شهدا بیهوده و بی ثمر نخواهد شد، بلکه بر پایداری و عزم ما برای محافظت از عراق و دفاع از حاکمیت آن با تمام ابزار‌های مشروع خواهد افزود.

این نهاد نظامی عراق، نیرو‌های سیاسی این کشور را بصورت کامل، مسئول مقابله با تجاوزات مکرر آمریکا و اتخاذ مواضع روشن و قاطع دانست که حاکمیت کشور را حفظ کرده و به این تجاوزات خطرناک پایان دهد.

پربازدیدترین آخرین اخبار