محکومیت یکپارچه حمله به مدرسه میناب در شورای حقوق بشر
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۸۶۸۱۳

محکومیت یکپارچه حمله به مدرسه میناب در شورای حقوق بشر

شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، یکصدا حمله به مدرسه میناب را محکوم کرد.
محکومیت یکپارچه حمله به مدرسه میناب در شورای حقوق بشر

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در نشست اضطراری ژنو، حمله به دبستان «شجره طیبه» در میناب را که به کشته شدن بیش از ۱۷۰ دانش‌آموز و معلم انجامید، به‌طور یکپارچه محکوم و خواستار تحقیقات فوری و پاسخگویی عاملان شد. این نشست به درخواست ایران، چین و کوبا و با هدف بررسی حملات آمریکا و اسرائیل برگزار شد.

در این نشست، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه با اشاره به «جنگ تحمیلی»، این حمله را از دلخراش‌ترین موارد نقض حقوق بشر دانست و از کشته شدن بیش از ۱۷۵ نفر و آسیب به صد‌ها مدرسه خبر داد. کمیسر عالی حقوق بشر نیز این حمله را نمونه‌ای تکان‌دهنده از تأثیر جنگ بر غیرنظامیان، به‌ویژه کودکان، خواند و بر ضرورت تحقیقات مستقل تأکید کرد.

فریده شهید، گزارشگر ویژه حق آموزش، این حمله را مصداق احتمالی «جنایت جنگی» دانست و خواستار شفاف‌سازی و پاسخگویی شد. همچنین نماینده‌ای از خانواده قربانیان با بیان رنج خود، خواستار اجرای عدالت شد.

در مجموع، نزدیک به ۶۰ کشور و نمایندگان جامعه مدنی ضمن محکومیت این حمله، بر لزوم رعایت حقوق بشردوستانه، کاهش تنش‌ها و انجام تحقیقات سریع و مستقل تأکید کردند.

پربازدیدترین آخرین اخبار