وزیر بهداشت: توزیع دارو و تجهیزات در استان‌های آسیب دیده از جنگ مطلوب است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۰۵۶۱

وزیر بهداشت: توزیع دارو و تجهیزات در استان‌های آسیب دیده از جنگ مطلوب است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: خوشبختانه با کمبود دارو و تجهیزات پزشکی مواجه نیستیم و توزیع آنها در استان‌های آسیب دیده به خوبی انجام شده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو ، محمدرضا ظفرقندی سه‌شنبه در سی و نهمین روز جنگ، در سفر به شهرستان خدابنده درباره وضعیت تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در شرایط کنونی و احتمال آسیب‌دیدگی مراکز درمانی در مناطق مختلف کشور، افزود: با تکیه بر تجربه‌های گذشته و پیش‌بینی‌ها برای مدیریت حوادث، خوشبختانه با کمبود دارو و تجهیزات مواجه نیستیم.

وی افزود: با تمهید‌های اندیشیده شده و ابلاغ دستور کار‌های لازم، مدیریت توزیع در استان‌های آسیب‌دیده از جمله تهران، اصفهان و کرمانشاه به‌خوبی انجام شده و اکنون هیچ‌گونه کمبودی در این زمینه وجود ندارد.

ظفرقندی با اشاره به اجرای طرح پزشکی خانواده در شهرستان خدابنده، پیشرفت این طرح را مثبت ارزیابی و از همه مسئولان و دست‌اندرکاران این حوزه قدردانی کرد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه از مراکز بهداشتی و درمانی استان زنجان شامل مراکز سلامت شماره ۲، کلینیک ویژه خدابنده و همچنین مراکز آموزشی و درمانی دیدن کرد و وضعیت ارائه خدمات به بیماران، روند اجرای برنامه‌های نظام سلامت، چگونگی تأمین پایدار اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.

پربازدیدترین آخرین اخبار