کد خبر:۱۳۹۴۸۸
رئیس دانشکده اصول الدین قم:
«اخلاق مداری» درس ماندگار علامه عسکری به شیفتگان علم بود
رئیس دانشکده اصولالدین قم گفت: اخلاق مداری، درس ماندگار علامه عسکری برای همه شیفتگان و علاقه مندان به علم و پژوهش بود.
حجتالاسلام محمودی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در قم ضمن اشاره به مطلب فوق تصریح کرد: اخلاق مرحوم علامه عسکری در گفتار و نوشتار، باعث شده بود که سخن او در دل دوست و دشمن تأثیر فوق العاده ای داشته باشد.
وی همچنین افزود: به همین خاطر است که می بینیم در آثار علامه عسکری، با وجود همه نقد ها و اما و اگر هایی که راجع به بزرگان اهلسنت صورت گرفته اما هیچ توهینی به آنها مشاهده نمی شود و بلکه همواره با احترام از آن ها یاد شده است.
محمودی در ادامه با اشاره به تحقیقات بسیار علامه درباره جاعلان حدیث خاطر نشان کرد: با توجه به پژوهشهایی که علامه در این عرصه انجام دادهاند، افرادی چون سیفبن عمر، ابوحریره، عایشه و ابنعباس را اشخاصی معرفی می کند که لطمه اساسی به روایات پیامبر(ص) وارد کرده و روایات بسیاری را جعل نمودند.
وی اضافه کرد: علامه عسکری به طور خاص با مطالعهای که درباره سیف بن عمر انجام داد، متوجه شد که افرادی از بزرگان اهل سنت در باره شخصیت او بر این نکته تاکید کرده اند که سیف بن عمر شخصی کذاب، جعلکننده و غیر قابل اعتماد است.
رئیس دانشکده اصول الدین قم همچنین بیان داشت: علامه عسکری در قضاوتهای خود از سیره اهلبیت(ع) بهره مند می شد و معتقد بود که نباید تنها به قول ائمه(ع) اکتفا کرد، چون سیره آنها در بیان مطالب و برخورد آنان در هنگام سخن گفتن، مکمل یکدیگر هستند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.