نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین: غزه بخش جدایی‌ناپذیر از فلسطین است / نماینده چین: غزه نباید میدان جنگ دائمی بماند + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۸۷۷۴
مشروح نشست شورای امنیت با موضوع خاورمیانه:

نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین: غزه بخش جدایی‌ناپذیر از فلسطین است / نماینده چین: غزه نباید میدان جنگ دائمی بماند + فیلم

نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در نشست شورای امنیت با موضوع خاورمیانه گفت: غزه بخش جدایی‌ناپذیراز فلسطین است و باید تحت حاکمیت واحد فلسطینی اداره شود.
نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین: غزه بخش جدایی‌ناپذیر از فلسطین است / نماینده چین: غزه نباید میدان جنگ دائمی بماند + فیلم

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در نشست شورای امنیت با موضوع خاورمیانه گفت: هیچ توجیهی برای محدودیت در دسترسی به کمک‌های انسانی و تأخیر در ورود آن‌ها وجود ندارد.

وی افزود: حفاظت از غیرنظامیان فلسطینی باید در رأس اولویت‌های هرگونه آتش‌بس قرار گیرد و بر دیدگاه یک دولت، یک حکومت، یک قانون و یک سلاح برای تحقق ثبات پایدار تأکید داریم.

نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین اضافه کرد: الحاق طبق حقوق بین‌الملل ممنوع و جنایتی علیه صلح تلقی می‌شود و غزه بخش جدایی‌ناپذیراز فلسطین است و باید تحت حاکمیت واحد فلسطینی اداره شود.

 

نماینده چین: راه‌حل دو دولتی تنها مسیر صلح است؛ غزه نباید میدان جنگ دائمی بماند

نماینده چین در این نشست گفت: خاورمیانه در مرحله‌ای حساس از گذار از جنگ به صلح قرار دارد و نیازمند خویشتن‌داری و تلاش سیاسی صادقانه است و غزه نباید به میدان جنگ دائمی تبدیل شود و حفظ و تقویت آتش‌بس یک ضرورت فوری است.

وی افزود: هیچ طرفی از تداوم اشغال سود نمی‌برد؛ این روند تنها چرخه خشونت را تشدید می‌کند و اسرائیل باید به تعهدات خود در چارچوب حقوق بین‌الملل پایبند باشد و موانع کمک‌های انسانی را رفع کند.

به گفته نماینده چین گسترش شهرک‌سازی نقض قوانین بین‌المللی است و پایه‌های راه‌حل دو دولتی را تضعیف می‌کند و تشکیل دولت مستقل فلسطین بر اساس مرزهای ۱۹۶۷ با پایتختی قدس شرقی، تنها راه‌حل پایدار این مناقشه است.

کد ویدیو

نماینده روسیه: بدون حل عادلانه مسئله فلسطین، صلح پایدار در خاورمیانه ممکن نیست / خروج نیروهای اسرائیلی از خاک لبنان، باید به طور کامل اجرا شود

نماینده روسیه در نشست شورای امنیت با موضوع خاورمیانه گفت: تداوم رویکرد‌های قهری و نادیده‌گرفتن طرف‌های درگیر، به تشدید چرخه خشونت در خاورمیانه منجر شده است.

وی افزود: آتش‌بس‌های موقت و شکننده، بدون اجرای تعهدات بین‌المللی، راه‌حلی پایدار ایجاد نمی‌کنند و حاکمیت لبنان و امنیت نیرو‌های حافظ صلح سازمان ملل باید به طور کامل محترم شمرده شود.

به گفته این نماینده، قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت، از جمله خروج نیرو‌های اسرائیلی از خاک لبنان، باید به طور کامل اجرا شود و سیاست‌های گسترش اشغال و اقدامات یک‌جانبه، چشم‌انداز صلح را بیش از پیش تضعیف کرده است که بدون حل عادلانه مسئله فلسطین بر اساس مرز‌های ۱۹۶۷، صلح پایدار در منطقه قابل تحقق نیست.

 

نماینده پاکستان: صلح در خاورمیانه تنها با پایان اشغال و تشکیل دولت فلسطینی ممکن است / گفتگو و دیپلماسی میان ایالات متحده و ایران، باید محور اصلی کاهش تنش‌ها در منطقه باقی بماند


نماینده پاکستان درنشست شورای امنیت گفت: وضعیت خاورمیانه همچنان به‌شدت ناپایدار است و پایبندی کامل به حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل یک ضرورت فوری محسوب می‌شود. آتش‌بس در غزه شکننده است و با وجود کاهش نسبی تنش‌ها، بیش از ۸۰۰ فلسطینی همچنان در درگیری‌ها جان باخته‌اند.

وی افزود: ارسال کمک‌های انسانی باید بدون مانع و در حجم کافی تضمین شود و هرگونه تأخیر در آن غیرقابل قبول است و گسترش شهرک‌های غیرقانونی و خشونت شهرک‌نشینان در کرانه باختری نقض جدی حقوق بین‌الملل و تلاش برای تغییر واقعیت جمعیتی است.

نماینده پاکستان اضافه کرد: تأکید می‌شود که راه‌حل دو دولتی بر اساس مرزهای ۱۹۶۷ با پایتختی قدس شرقی تنها چارچوب قابل تحقق برای صلح پایدار است. گفتگو و دیپلماسی، از جمله مذاکرات منطقه‌ای اخیر میان ایالات متحده و ایران، باید محور اصلی کاهش تنش‌ها در منطقه باقی بماند.
 
نماینده فرانسه: برای حل بحران فلسطین باید به راه‌حل دو دولتی متعهد شویم / درخواست برای توقف ساخت شهرک‌ها و حفاظت از حقوق فلسطینیان

نماینده فرانسه در نشست شورای امنیت گفت: ساخت ۳۴ شهرک جدید و حملات شهرک‌نشینان غیرقابل قبول است؛ فرانسه از تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه شهرک‌نشینان حمایت می‌کند و فرانسه همچنان به راه‌حل دو دولتی متعهد است و بر اهمیت ایجاد یک دولت فلسطینی مستقل تأکید دارد.

وی افزود: در مورد ایران، بدون تغییر رویکرد نظام ایران و ارائه امتیازات لازم برای یک راه‌حل صلح‌آمیز و همزیستی منطقه‌ای، رسیدن به ثبات پایدار ممکن نخواهد بود و فرانسه خواستار تضمین آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز و بازگشت امنیت به منطقه است.
 
اظهارات وقیحانه نماینده آمریکا: آینده غزه میان صلح و ویرانی است؛ خلع سلاح حماس شرط آغاز بازسازی

نماینده امریکا در این نشست گفت: هر روز، جهان را یا به آینده‌ای از صلح و رفاه در غزه نزدیک‌تر می‌کند یا به سمت هرج‌ومرج و ویرانی بیشتر سوق می‌دهد. آینده‌ای که فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها در آن در کنار هم در صلح زندگی کنند، هدف مشترک ما در شورای صلح است.

وی افزود: نمونه‌هایی مانند عروسی جمعی در غزه نشان می‌دهد که در صورت ثبات، زندگی عادی و امید قابل بازگشت است و حماس باید هیچ نقش نظامی یا سیاسی در آینده غزه نداشته باشد و باید سلاح‌های خود را زمین بگذارد.

نماینده امریکا اضافه کرد: خلع سلاح کامل گروه‌های مسلح شرط اساسی برای امنیت، بازسازی و شکوفایی غزه است و بازسازی غزه تنها در صورتی آغاز می‌شود که سلاح‌ها تحویل داده شود و مسیر جدیدی از صلح شکل بگیرد.
 
نماینده انگلیس: اجرای طرح ۲۰ بندی و راه‌حل دو دولتی تنها مسیر واقعی صلح در خاورمیانه است

نماینده انگلیس در ادامه نشست گفت: از همه طرف‌ها خواسته می‌شود به آتش‌بس پایبند باشند و در اجرای مرحله دوم طرح صلح ۲۰ بندی مشارکت سازنده داشته باشند.

وی افزود: خلع سلاح گروه‌های مسلح، استقرار نیروی تثبیت‌کننده بین‌المللی و خروج تدریجی نیروهای اسرائیلی برای ثبات ضروری است و حماس هیچ آینده‌ای در حکومت غزه ندارد و باید در روند خلع سلاح به‌صورت جدی مشارکت کند.

به گفته نماینده انگلیس، وضعیت انسانی در غزه وخیم است و کاهش ورود کمک‌ها و محدودیت فعالیت نهادهای بشردوستانه غیرقابل قبول است. خشونت شهرک‌نشینان، جابجایی اجباری و گسترش شهرک‌های غیرقانونی در کرانه باختری به‌شدت محکوم است و فرصت تاریخی برای اجرای طرح صلح و تحقق راه‌حل دو دولتی نباید از دست برود و نیازمند اراده سیاسی جدی است.
 
نماینده ایران: هر راه‌حلی برای غزه باید تضمین‌کننده آتش‌بس دائمی و خروج کامل نیروهای اشغالگر باشد
 
سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان ملل گفت: غزه همچنان ویران و تحت محاصره است و اسرائیل همچنان آتش‌بس را نقض می‌کند و مانع از تحویل کمک‌های بشردوستانه می‌شود.
 
وی افزود: گسترش شهرک‌های اسرائیلی در کرانه باختری نقض آشکار قوانین بین‌المللی است و بی‌ثباتی را تشدید می‌کند و هر راه‌حلی برای غزه باید تضمین‌کننده آتش‌بس دائمی و خروج کامل نیروهای اشغالگر باشد.
 
نماینده ایران در شورای امنیت اضافه کرد: حملات آمریکایی-اسرائیلی به کشورمان زیرساخت‌های غیرنظامی را هدف قرار داد و منجر به شهادت حداقل ۳۳۷۵ غیرنظامی شد. ایالات متحده و اسرائیل با نقض آشکار قوانین بین‌المللی، جنگی غیرقابل توجیه را علیه ایران آغاز کردند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار