استراتژي فرهنگي، نظام ما را به جامعه مطلوب مي‌رساند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۵۶۳
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس:

استراتژي فرهنگي، نظام ما را به جامعه مطلوب مي‌رساند

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: اگر امروز استراتژی فرهنگی را در چارچوب دکترین نظام برنامه ریزی کنیم قطعا تا چند سال دیگر به جامعه مطلوب خواهیم رسید.
جعفرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به اينكه نقشه جامع علمی کشور بعد از گذشت 32 سال از انقلاب و همچنین پس از تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص مهندسی فرهنگی به تصويب رسيد، گفت: به دلیل نبود نقشه جامع علمی و عدم کار کارشناسی و فنی افق مسیر علمی کشور نامعلوم بود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: اگر امروزه فرهنگ و تمدن ما آسیب می بیند و بسیاری از مسائل در جامعه تحت الشعاع است به دلیل نبود نقشه جامع علمي در كشور است.

وي ادامه داد: باید بتوانیم نقشه جامع علمی کشور را بخوبی نهادينه كنيم؛ چرا كه تا امروز هر اقدامی در زمینه های فرهنگی و علمی انجام شده، بصورت فله ای بوده است.

جعفرزاده اضافه كرد: به طور قطع در اين نقشه، دکترین نظام تعریف می شود و تمام دستگاه ها و حتی مردم در چارچوب نقشه وظایف خود را انجام می دهند، بنابراين به طور پیوسته به نقطه معلومی خواهيم رسید.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس افزود: اگر امروز در چارچوب نقشه حرکت کنیم بعد از 10 سال محصول این حرکت ها را در جامعه لمس خواهیم کرد.

وي تاكيد كرد: اگر امروز استراتژی فرهنگی را در چارچوب دکترین نظام برنامه ریزی کنیم، قطعا تا چند سال دیگر به جامعه مطلوب خواهیم رسید.

جعفرزاده گفت: هم اکنون باید به عملیاتی شدن نقشه سرعت بدهیم تا خلاهای موجود با عملیاتی شدن نقشه جامع علمی کشور پر شود.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار