سالگرد سومين شهيد محراب و چهلمين روز درگذشت امام جمعه يزد برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۷۵۳

سالگرد سومين شهيد محراب و چهلمين روز درگذشت امام جمعه يزد برگزار شد

مراسم سالگرد شهيد آيت الله صدوقي (ره) و چهلمين روز درگذشت امام جمعه يزد روز گذشته در بيت اين شهيد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از يزد، حجت الاسلام نقويان، استاد حوزه و دانشگاه روز گذشته در مراسم سالگرد شهيد آيت الله صدوقي (ره) و چهلمين روز درگذشت امام جمعه يزد كه با حضور استاندار، مسئولان، روحانيان و اقشار مختلف مردم در بيت اين شهيد برگزار شد، ضمن گراميداشت سالگرد وفات حضرت خديجه (س) گفت: این بانوي بزرگوار از ایمان و اعتقاد بالایی برخوردار بودند و پیامبر اكرم(ص) تا زمان حيات ايشان آرامش عجیبی داشتند.
 
وی افزود: حضرت خدیجه(س) در دوران حیات خود از حریم رسول خدا(ص) حمایت و دفاع می‌كردند و كوچك‌ترین تزلزل و سستی به خود راه نمي دادند.
 
استاد حوزه و دانشگاه با گراميداشت ياد و خاطره شهيد صدوقي و فرزندش، مرحوم صدوقي تصریح كرد: اين دو بزرگوار در راه خدمت و اعتلاي نظام و در راه پيروي از ولايت فقيه تلاش زيادي كردند و از جمله افرادي بودند كه باعث سربلندي نظام شدند.
پربازدیدترین آخرین اخبار