90درصد بقاع متبرکه قزوين نيازمند بازسازي و توسعه است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۹۲۱
سرپرست بقاع اداره اوقاف استان قزوين:

90درصد بقاع متبرکه قزوين نيازمند بازسازي و توسعه است

سرپرست بقاع اداره ‌اوقاف استان قزوين گفت: نزديک به 90 درصد از بقاع متبرکه اين استان نيازمند مرمت، بازسازي و توسعه است
به گزارش گروه اجتماعي «خبرگزاري دانشجو» از قزوين، حجت‌الاسلام ولي‌الله روان، ضمن بيان مطلب فوق اظهار داشت: در سطح استان قزوين 264 بقعه وجود دارد که نزديک به 70 درصد از اين بقاع در محدوده‌ قرار دارد.
 
وي ادامه داد: طي سال گذشته، کار تعمير و بازسازي 70 بقعه را در دستور کار قرار داديم که هم‌اکنون نيز روند تعمير و بازسازي در اين بقاع ادامه دارد.
 
سرپرست اداره‌ي بقاع و اماکن متبرکه اداره‌ي کل اوقاف و امور خيريه‌ي استان قزوين با اعلام اينکه طي سال گذشته ميزان اعتبارات جذب شده نسبت به سال‌هاي گذشته حدود 50 درصد رشد داشته است، افزود: اعتبارات اختصاص يافته طي سال 89 از محل کمک‌هاي سازمان اوقاف و امور خيريه و همچنين کمک‌هاي استاني دو ميليارد تومان بود که البته اين مبلغ تنها به بقاع اختصاص نداشت، بلکه از محل اعتبارات پرداخت شده کمک‌هايي هم به مساجد، دفاتر ائمه‌ي جمعه و مصلاهاي نماز جمعه صورت گرفته است.
 
وي با اشاره به اينکه حدود 70 درصد از اعتبار اختصاص يافته از طريق استان تامين گرديده است اظهار داشت: در سال جديد، سياست کلا تغيير کرده است، با توجه به اينکه امکان بازسازي 70 بقعه در يک سال ميسر نيست از اين‌رو 18 بقعه در نظر گرفته شده است.
 
حجت‌الاسلام روان توضيح داد: در برنامه‌ي جديد، قرار بر آن شد براي 18 بقعه، 30 ميليون تومان از محل اعتبارات سازماني، 30 ميليون تومان از محل اعتبارات استاني و 30 ميليون تومان نيز از محل کمک‌هاي مردمي اختصاص يابد تا جمعا با اختصاص مبلغ 90 ميليون تومان براي هر بقعه اين تعداد بقعه در نظر گرفته شده از نظر بازسازي و تعمير روند تکميلي به خود بگيرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار