آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۹۴۵
نخبه هرمزگانی:

دیدار دانشجویان با رهبری نشان از اوج روحیه خودباورى و آزادی بیان دانشجویان دارد

نخبه هرمزگانی با بیان اینکه در هیچ کجای دنیا این همه صمیمت بین دانشجویان و رهبرانشان دیده نمی‌شود، گفت: دیدار دانشجویان با مقام معظم رهبری نشان از اوج روحیه خودباورى و آزادی بیان دانشجویان است.
اسحاق عامری سیاهویی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بندرعباس، در خصوص تاثیرات دیدار رهبری با دانشجویان گفت: اینکه مقام معظم رهبری تاكيد مداوم بر جلسه با دانشجويان دارند، گویای این حقیقت است که این دیدارها نشان از بها دادن و پرداختن باه نظرات و مسائل جوانان و قشر دانشجوست.
 
وی افزود: در دیدار دانشجویان با رهبری در نهم رمضان امسال که بنده نیز جزو شرکت کنندگان بودم، معتقدم این صمیمیت و شور و نشاط در میان دانشجویان سایر کشورهای عربی- اسلامی مانند عربستان، یمن، مصر و غيره با رهبران و حاکمانشان وجود ندارد؛ چرا که سیاست رهبران این کشورها نیز همانند سیاست های آمریکایی- اسرائیلی است.
 
فرزند شهید اسحاق عامری (شهید حادثه ایرباس) با بیان اینکه مطمئن باشید در هیچ کجای دنیا این همه صمیمت ميان دانشجویان و رهبرانشان در دیدارهایشان دیده نمی شود، تصريح كرد: ما در کنار رهبر عزیزمان همچون صحبت پدر و فرزندی با این شور و صمیمت و آرامش خاص صحبت می کردیم.
 
این مخترع هرمزگانی بيان داشت: ما اكنون بسياري از مسئولان دانشگاه را به سختی می توانیم ببینیم و اینکه رهبر انقلاب با آن همه مشغله فکری هر ساله تعدادی از دانشجویان رو به محضر خود با فراغ بال می پذیرد، واقعا جای تقدیر و تشکر دارد.
 
اسحاق عامری سیاهویی گفت: من در این دیدار به عنوان مخترع و نخبه هرمزگانی در محضر رهبر معظم انقلاب اعلام آمادگی کردم که همانظور که هرمزگان تا كنون به عنوان بندر گاه صدور کالا به دنیا هست، از این پس نيز به عنوان بندرگاه صدور علم به دنیا نیز باشد.
 
وی افزود: بنده در اين ديدار به عنوان نماینده جوانان هرمزگانی از مقام معظم رهبري عاجزانه درخواست کردم که نگاه ویژه به استان هرمزگان داشته باشند و بر لزوم توزیع عادلانه فرصت های رشد و بالندگی در سراسر ایران عزیز نیز تاکید کردم.
 
این مخترع هرمزگانی ادامه داد: بنده فرزند یکی از شهدای ایرباس هستم؛ بنابراين لازم دیدم این موضوع طعنه و کنایه زدن در خصوص سهمیه دانشگاه برای فرزندان شاهد را نیز در محضر رهبری به برخی از افراد متذکر شوم.
 
لازم به ذکر است، در نهمین روز از ماه مبارک رمضان در دیدار دانشجویان با رهبری، اسحاق عامری سیاهویی به عنوان آخرین صحبت کنندگان نخبه دانشجویی با بیان اینکه «آمریکا بزرگترین ناقض حقوق بشر است و با وجود جوانان ایرانی هیچ غلطی نمی تواند بکند»، صدای تکبیر محکم دانشجویان را رساتر كرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار