صدور سند مالکیت ۲۴۰۰ هکتار از اراضی ملی سولقان پس از ۲۳ سال
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۲۲۳۵۳

صدور سند مالکیت ۲۴۰۰ هکتار از اراضی ملی سولقان پس از ۲۳ سال

سند مالکیت ۲۴۰۰ هکتار از اراضی ملی سولقان پس از ۲۳ سال به نام دولت صادر شد و ۶۰۰ هکتار دیگر در نوبت ثبت است.
رضا خالقی

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رضا خالقی مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران از صدور سند مالکیت ۲۴۰۰ هکتار از اراضی ملی سولقان به نام دولت جمهوری اسلامی ایران پس از ۲۳ سال خبر داد و این اقدام را گامی مهم در صیانت از اراضی عمومی و جلوگیری از تصرفات غیرقانونی عنوان کرد.

وی یادآور شد: برای ساماندهی وضعیت مالکیت اراضی، سند مالکیت پلاک ثبتی ۸۹۷ فرعی از ۲۱۰۷ اصلی موسوم به اراضی سولقان با مساحت حدود ۲۹۹۰ هکتار در دو بخش (پولیگون) در حال تعیین تکلیف است.

وی افزود: بخش نخست این اراضی با مساحت حدود ۲۴۰۰ هکتار در اجرای ماده ۱۰ قانون زمین شهری به نام دولت جمهوری اسلامی ایران و به نمایندگی سازمان ملی زمین و مسکن سند مالکیت دریافت کرده و صدور سند بخش دوم به مساحت حدود ۶۰۰ هکتار نیز توسط اداره کل ثبت اسناد و املاک در دست اقدام است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با اشاره به سابقه این پرونده گفت: این پلاک در سال ۱۳۷۷ بر اساس رأی کمیسیون ماده ۵۶ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، ملی اعلام شد و در سال ۱۳۸۲ نیز پس از تدقیق هندسی و انجام عملیات نقشه‌برداری با همکاری ادارات کل راه و شهرسازی و منابع طبیعی استان تهران، در اجرای ماده ۱۰ قانون زمین شهری تحویل دولت شد.

خالقی تصریح کرد: با صدور این سند، بخش عمده‌ای از اراضی ملی سولقان پس از بیش از دو دهه تعیین تکلیف شده و زمینه برای حفاظت مؤثرتر از این اراضی و جلوگیری از هرگونه تعرض و تصرف غیرقانونی فراهم شده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار