گزارش لحظه به لحظه؛
دومین پگاه مراسم وداع با حضور انبوه عاشقان آقای شهید ایران
تهران امروز، ۱۴ تیرماه ۱۴۰۵، صحنه اجتماع گسترده مردمی است که از نخستین ساعات بامداد برای اقامه نماز بر پیکر رهبر مجاهد شهید گرد هم آمدهاند؛ آیینی که در فضایی آکنده از اندوه، اشک و حماسه، پایتخت را در سوگ فرو برده است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ تهران از سپیدهدم امروز ۱۴ تیرماه ۱۴۰۵، میزبان خیل عاشقانی است که برای نماز بر پیکر مطهر رهبر مجاهد شهید گرد هم آمدهاند؛ نمازی که آمیخته با اشک، اندوه و حماسه که پایتخت را در سوگ فرو برده است.
۱۴۰۵/۰۴/۱۴ - ۰۷:۲۳
۱۴۰۵/۰۴/۱۴ - ۰۷:۲۳
۱۴۰۵/۰۴/۱۴ - ۰۷:۲۱
۱۴۰۵/۰۴/۱۴ - ۰۷:۲۰
هماکنون در خروجی بزرگراه شهید سلیمانی (شرق) در اتوبان مدرس، مسیر منتهی به ورودی مصلای تهران هستم.
سیل خروشان جمعیت از بخش جنوبی بزرگراه مدرس در حال عبور هستند تا خود را برای اقامه نماز وداع بر پیکر رهبر شهید به مصلی برسانند.
آنچه کاملاً واضح و مشخص است، در حالی که حدود یک تا دو ساعت به آغاز اقامه نماز باقی مانده، ظرفیتهای مصلای تهران کاملاً متراکم و پر شده است؛ با این حال، سیل عظیمی از جمعیت همچنان در حال ورود به مصلای تهران هستند.
۱۴۰۵/۰۴/۱۴ - ۰۷:۱۹
۱۴۰۵/۰۴/۱۴ - ۰۷:۱۷
۱۴۰۵/۰۴/۱۴ - ۰۶:۲۳
۱۴۰۵/۰۴/۱۴ - ۰۶:۰۲
۱۴۰۵/۰۴/۱۴ - ۰۵:۵۰
۱۴۰۵/۰۴/۱۴ - ۰۵:۴۹
۱۴۰۵/۰۴/۱۴ - ۰۵:۴۸
۱۴۰۵/۰۴/۱۴ - ۰۵:۴۵
در حال تکمیل...
لینک کپی شد
گزارش خطا