وال‌‎استریت ژورنال: بازنگری آمریکا در حضور نظامی خود در کویت پس از جنگ با ایران
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۶۱۴۱

وال‌‎استریت ژورنال: بازنگری آمریکا در حضور نظامی خود در کویت پس از جنگ با ایران

وال‌استریت ژورنال: جنگ با ایران، آسیب‌پذیری پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه را آشکار کرده و واشنگتن را به بازنگری در حضور طولانی‌مدت نظامی خود در کویت واداشته است؛ در حالی که کویت به دنبال تقویت پدافند هوایی و گسترش همکاری‌های امنیتی خود است.
شسیشسی

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از وال‌استریت ژورنال، آمریکا در حال بررسی کاهش حضور نظامی خود در کویت پس از جنگ با ایران است؛ جنگی که به گفته مقام‌ها، نشان داد استقرار هزاران نیروی آمریکایی لزوماً تضمین‌کننده امنیت در برابر تهدیدات نوین موشکی و پهپادی نیست.

کویت همچنان آمریکا را شریک اصلی امنیتی خود می‌داند، اما دو کشور در حال بازنگری در راهبردهای دفاعی خود هستند.

واشنگتن کاهش بخشی از نیروهای مستقر در کویت را برای کاهش ریسک‌های احتمالی بررسی می‌کند و کویت نیز خواستار تقویت سامانه‌های پدافندی و ایجاد همکاری‌های امنیتی گسترده‌تر شده است.

در همین راستا، کویت به دنبال توسعه روابط دفاعی خود با دیگر کشورها از جمله توافق امنیتی جدید با پاکستان است.

جنگ اخیر نشان داد که حضور گسترده نظامی آمریکا در منطقه، در برابر تهدیدات موشکی و پهپادی جدید، با چالش‌های جدی مواجه است.

پربازدیدترین آخرین اخبار