مردم مکزیک خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۶۶۲۹

مردم مکزیک خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند + فیلم

منابع خبری گزارش دادند که صد‌ها نفر از مردم مکزیک در شهر مکزیکوسیتی پایتخت این کشور در حمایت از فلسطین دست به تظاهرات زدند و خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند.
5462

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از تارنمای خبری مکزیکی کدیگوکرو، شرکت‌کنندگان در این تظاهرات از سازمان آب و فاضلاب ایالت چی‌واوا در شمال مکزیک خواستند تا توافق‌نامه‌های خود را با سازمان‌ها، شرکت‌ها و شرکت‌های مشاوره‌ای مرتبط با رژیم صهیونیستی لغو کند.

تظاهرات‌کنندگان همچنین با حمل پرچم‌های فلسطین و سردادن شعار‌هایی در حمایت از فلسطینیان، خواستار قطع روابط میان مکزیک و رژیم صهیونیستی به دلیل جنایات این رژیم در غزه شدند.

بر اساس این گزارش، تظاهرات اعتراضی در پایتخت مکزیک بخشی از راهپیمایی‌های گسترده‌تری بود که توسط سازمان‌های جامعه مدنی، طرفداران محیط زیست و گروه‌های همبستگی با فلسطین دست‌کم در ۱۴ ایالت این کشور برنامه‌ریزی شده بود.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار