اعتراف کارلسون به رویکرد ترامپ در جنگ رمضان: ترامپ منافع اسرائیل را بر منافع آمریکا ترجیح داد! + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۷۷۳۸

اعتراف کارلسون به رویکرد ترامپ در جنگ رمضان: ترامپ منافع اسرائیل را بر منافع آمریکا ترجیح داد! + فیلم

مجری و تحلیلگر سیاسی آمریکایی اعتراف کرد: این جنگ به وضوح با آنچه ترامپ وعده داده بود و با این ایده که رهبران شما باید منافع شما را بر منافع خارجی‌ها ترجیح دهند، مغایر است.
تاکر کارلسون

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ تاکر کارلسون، مجری و تحلیلگر سیاسی آمریکایی اعتراف کرد: این جنگ به وضوح با آنچه ترامپ وعده داده بود و با این ایده که رهبران شما باید منافع شما را بر منافع خارجی‌ها ترجیح دهند، مغایر است.

وی افزود: ما منافع اسرائیل را بر منافع خود ترجیح دادیم؛ ترامپ این کار را کرد. نتانیاهو به عنوان رئیس‌جمهور کشور من انتخاب نشد، رئیس‌جمهور من انتخاب شد و من از او حمایت کردم.

 

کد ویدیو
برچسب ها:
تاکر کارلسون
پربازدیدترین آخرین اخبار